Skocz do zawartości

Zmień kolory
Primary: Sky Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Secondary: Sky Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Pattern: Blank Waves Squares Notes Sharp Wood Rockface Leather Honey Vertical Triangles
Welcome to Uploaduj.com - Forum Zarabianie przez Internet - Zarabianie na Uploadzie / Uploadingu
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account

Nawet 10 PLN za pobranie jednego pliku w Polsce? Sprawdź narzędzia w Lead.Network

Sieć afiliacyjna System płatności online

Możesz nas wesprzeć!

Zdjęcie

KONKURS "PREMIUM" - Podsumowanie Podsumowania :)

• ZamkniÄ™ty Temat jest zamkniÄ™ty
15 odpowiedzi w tym temacie

Karczu

Karczu

Administrator

• Administrator
  • 5 472 postów
[align=center]

Pe??en rado??ci oznajmiam, ??e...

KONKURS "PREMIUM"

zostaje ostatecznie zako??czony :)

Nagrody w nim zdobyte swojÄ? warto??ciÄ? przekroczy??y grubo ponad 400$! :)

ZWYCIÄ?ZCY:[/align]
Stiul06:
* 3 miesiÄ?ce Konta Premium na GoUpload.net + 3$ na konto
* 3 miesiÄ?ce Konta Premium na FireCash.com + 1$ na konto
* 3 miesiÄ?ce Konta Premium na CashFile.org
* 3 miesiÄ?ce Konta Premium na TimeUpload.com
* 1 miesiÄ?c Konta Premium na CashBit.org
* Konto V.I.P. na Uploaduj.com
* Alias mailowy w domenie @uploaduj.com

Diqtion:
* 3 miesiÄ?ce Konta Premium na FireCash.org + 10$ na konto
* 2 miesiÄ?ce Konta Premium na GoUpload.net + 2$ na konto
* 2 miesiÄ?ce Konta Premium na CashFile.org
* 2 miesiÄ?ce Konta Premium na TimeUpload.com

ptasior:
* 1 miesiÄ?c Konta Premium na GoUpload.net + 1$ na konto
* 1 miesiÄ?c Konta Premium na CashFile.org
* 1 miesiÄ?c Konta Premium na TimeUpload.com

HardPlayer:
* 3 miesiÄ?ce Konta Premium na FireCash.org + 5$ na konto

Sakujun:
* 3 miesiÄ?ce Konta Premium na FireCash.org + 3$ na konto

wojteks102:
* 3 miesiÄ?ce Konta Premium na FireCash.org + 1$ na konto

PatryczQ96:

i'am'winner:

jackman:
* Pendrive "ScanMudring" o pojemno??ci 2GB!

[align=center]Uwaga! Wszystkie osoby, kt??re zdoby??y jakÄ??? nagrodÄ? - proszone sÄ? o kontakt ze mnÄ? poprzez PW do dnia 20 listopada 2011 roku. W przeciwnym razie nagrody przepadnÄ?!

Serdecznie dziÄ?kujÄ? wszystkim U??ytkownikom za branie udzia??u w naszym konkursie, zar??wno CzÄ???ci Teoretycznej jak i CzÄ???ci Praktycznej. GratulujÄ? tym samym zdobywcom nie tylko pierwszych trzech miejsc, ale ka??demu, kto w og??le wziÄ??? udzia?? w konkursie - jak widaÄ? by??o warto :)

GratulujÄ? r??wnie?? wszystkim wylosowanym U??ytkownikom, poni??ej przedstawiam jeszcze raz nagrania z obu losowa??:

DziÄ?kujÄ? w ko??cu wszystkim sponsorom konkursu, czyli hostingom FireCash, CashFile, GoUpload, TimeUpload oraz CashBit, kt??re to bezinteresownie przekaza??y nagrody na nasz konkurs. Mam nadziejÄ?, ??e nasza wsp????praca wciÄ??? bÄ?dzie uk??ada??a siÄ? dobrze :)

Mam nadziejÄ?, ??e siÄ? podoba??o :)

[/align]
  • 0

InteresujÄ? CiÄ? p??atno??ci mobilne, przyk??adowo przyjmowanie wp??at za po??rednictwem SMS Premium bÄ?d?? Direct Billing? Sprawd?? ofertÄ? HotPay.pl

Masz stronÄ? internetowÄ?, bazÄ? mailingowÄ?, fanpage na facebooku lub inne ??r??d??o dobrego ruchu? SieÄ? afiliacyjna Lead.Network dostarczy Ci najlepsze Programy partnerskie do zarobienia na Twoim zapleczu!

ulung

ulung

RozkrÄ?ca sie

• Tutor
  • 489 postów
Niezle, tylko 2 osoby nic nie wygraly :) Szkoda ze jestem wsrod nich, w koncu mialem 4 miejsce... trudno, pocieszam sie jedynie faktem ze moze CashBit upadlo, jakos od poczatku mi nie przypadli do hustu :P
  • 0
Kazdy problem jest trudny do momentu, kiedy staje sie prosty ;)

FireCash.org

FireCash.org

??aczek

• Konto Oficjalne
  • 242 postów

Niezle, tylko 2 osoby nic nie wygraly :) Szkoda ze jestem wsrod nich, w koncu mialem 4 miejsce... trudno, pocieszam sie jedynie faktem ze moze CashBit upadlo, jakos od poczatku mi nie przypadli do hustu :P

Je??li korzystasz z FC napisz PW ze swoim nickiem na FC, nagroda pocieszenia musi byc:)
  • 0
Dołączona grafika
Zarabiasz u konkurencji? Mo??emy podwoiÄ? Twoje zarobki ! Napisz PW lub na gg(5990424) a otrzymasz indywidualnÄ? ofertÄ?(gwarancja przebicia konkurencji)

PtasioR

PtasioR

Zaawansowany

• VIP
  • 1 112 postów
;) Ja te?? nic nie wygra??em w losowaniu ale nie chce nic,bynajmniej od was.
  • 0
Karczu: SygnÄ? wstaw sobie conajmniej 2krotnie ni??szÄ?. Ludzie chcÄ? tu konkretnej tre??ci a nie jakiego?? anime na p???? tematu w co drugim po??cie.

ulung

ulung

RozkrÄ?ca sie

• Tutor
  • 489 postów

Je??li korzystasz z FC napisz PW ze swoim nickiem na FC, nagroda pocieszenia musi byc:)

Milo ale nie trzeba. Szczerze mowiac nie zalezalo mi zbytnio na nagrodach, a glupio by mi bylo cos brac bo i tak nie zarabiam na FC, a jak sie okazalo nie tylko ja nie wygralem nic, bo CashBit upadlo :) Nie mniej jednak swietny gest z Waszej strony, zyskujecie tym sporo w oczach uzytkownikow, tak trzymac
  • 0
Kazdy problem jest trudny do momentu, kiedy staje sie prosty ;)

GoUpload.net

GoUpload.net

??wie??o zarejestrowany

• Konto Oficjalne
  • 23 postów
Wszystkie osoby, kt??re wygra??y konta premium na GoUpload proszone sÄ? o kontakt z nami lub z userem Karczu poprzez prywatnÄ? wiadomo??Ä? na tym forum. U nas nie ma ograniczenia czasowego, mo??na odebraÄ? nagrodÄ? nawet za miesiÄ?c :) dodatkowe pieniÄ?dze wygrane w konkursie zostanÄ? przyznane przy wyp??atach, czyli np. je??li kto?? wygra?? 3$ to musi zarobiÄ? minimum do wyp??aty, czyli 10$ i podczas wyp??at otrzyma w sumie 13$ ;)
  • 0

PtasioR

PtasioR

Zaawansowany

• VIP
  • 1 112 postów
GoUpload Ja siÄ? zg??osi??em login: dziadek15 wygra??em 1$ m??g??by?? opisaÄ? co daje premium?
No i jeden b??Ä?d Karczu to nie user ;)
  • 0
Karczu: SygnÄ? wstaw sobie conajmniej 2krotnie ni??szÄ?. Ludzie chcÄ? tu konkretnej tre??ci a nie jakiego?? anime na p???? tematu w co drugim po??cie.

GoUpload.net

GoUpload.net

??wie??o zarejestrowany

• Konto Oficjalne
  • 23 postów
Konta premium zosta??y aktywowane wszystkim zwyciÄ?zcom ;)
  • 0

Karczu

Karczu

Administrator

• Administrator
  • 5 472 postów
Otrzyma??em ju?? kody do CashFile, wiÄ?c osoby, kt??re wygra??y premki na tym hostingu sÄ? proszone o zg??oszenie siÄ? do mnie. Podobnie z osobami, kt??re wygra??y konta premium na FireCash - proszÄ? o przes??anie swoich nick??w na hostingu na PW.

Nie wiem jak bÄ?dzie z CashBit, bo host wsta??, ale jego admin ma nas najwyra??niej gdzie??. My go r??wnie?? bÄ?dziemy mieÄ? gdzie??, jak wrzucimy go do scamu (oszustwo to oszustwo), je??li siÄ? nie odezwie do ko??ca jutrzejszego dnia ;)

Przypominam, ??e czas zg??aszania siÄ? do mnie po nagrody mija jutro o p????nocy!
  • 0

InteresujÄ? CiÄ? p??atno??ci mobilne, przyk??adowo przyjmowanie wp??at za po??rednictwem SMS Premium bÄ?d?? Direct Billing? Sprawd?? ofertÄ? HotPay.pl

Masz stronÄ? internetowÄ?, bazÄ? mailingowÄ?, fanpage na facebooku lub inne ??r??d??o dobrego ruchu? SieÄ? afiliacyjna Lead.Network dostarczy Ci najlepsze Programy partnerskie do zarobienia na Twoim zapleczu!

TimeUpload.com

TimeUpload.com

??wie??o zarejestrowany

• Konto Oficjalne
  • 15 postów
Witam, osoby kt??re wygra??y konta premium na TimeUpload, proszÄ? o napisanie PW do mnie wraz z loginami do kt??rych majÄ? byÄ? przydzielone konta premium.

Pozdrawiam
  • 0

Karczu

Karczu

Administrator

• Administrator
  • 5 472 postów
Wszystkie osoby, kt??re co?? wygra??y majÄ? jeszcze niespe??na godzinÄ? na zg??oszenie siÄ? do mnie.

A co do CashBit - ich administracja niestety nas ola??a (chcieli siÄ? chyba wypromowaÄ? naszym kosztem), wiÄ?c przenoszÄ? ich marny hosting do dzia??u "Scam / Niedzia??ajÄ?ce", bo nie ma sensu by??my im d??u??ej robili reklamÄ?, a ten dzia?? to jedyne s??uszne miejsce dla oszust??w i upad??ych hosting??w.
  • 0

HardPlayer

HardPlayer

Jestem Bogiem

• Administrator
  • 1 620 postów
Popieram, skoro tak podchodzÄ? do nas, to nie ma na co czekaÄ?.
A jak bÄ?dzie z wygranymi u nich kontami premium?
  • 0

Karczu

Karczu

Administrator

• Administrator
  • 5 472 postów
Za konta odpowiedzialne by??y hostingi, wiÄ?c je??li nas ola??, to powinny przepa??Ä?.

W drodze wyjÄ?tku jednak zwyciÄ?zc??w kont premium na CashBit zapraszam na PW do dzisiaj do p????nocy - spr??bujÄ? ma??y bonus dla nich zorganizowaÄ? :) Ale warunek jeden - najp????niej dzi?? do p????nocy muszÄ? dostaÄ? PW.
  • 0

Karczu

Karczu

Administrator

• Administrator
  • 5 472 postów
Premium + bonusy $ na Waszych kontach FireCash powinny siÄ? ju?? pojawiÄ? :)
  • 0

PtasioR

PtasioR

Zaawansowany

• VIP
  • 1 112 postów
Ten konto na cf mam tylko na tydzie?? co?? nie tak :D
  • 0

Karczu

Karczu

Administrator

• Administrator
  • 5 472 postów
Zaraz napiszÄ? do Arafata, ??eby to wyja??niÄ?.

Dodatkowo dodam, ??e w sobotÄ? poleconym priorytetem zosta??a wys??ana paczka z nagrodÄ? do jackmana.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Potrzebna Ci naprawdę dobra sieć afiliacyjna do monetyzowania ruchu bądź pozyskiwania klientów? Na Lead.Network znajdziesz tylko najlepsze programy partnerskie z sieci!
A może chciałbyś uruchomić płatności sms premium na swojej stronie internetowej? Do obsługi płatności sms premium rate, jedynym słusznym wyborem jest HotPay.pl!
Filmy online za darmo na Zalukaj? Oczywiście, że tak. Dowiedz się więcej o filmach online na Film Online CDA. Tylko najnowsze premiery filmowe.