Skocz do zawartości

Zmień kolory
Primary: Sky Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Secondary: Sky Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Pattern: Blank Waves Squares Notes Sharp Wood Rockface Leather Honey Vertical Triangles
Welcome to Uploaduj.com - Forum Zarabianie przez Internet - Zarabianie na Uploadzie / Uploadingu
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account

Nawet 10 PLN za pobranie jednego pliku w Polsce? Sprawdź narzędzia w Lead.Network

Sieć afiliacyjna System płatności online

Możesz nas wesprzeć!

Zdjęcie

ShareCash - Przerwa Techniczna

• Zaloguj siÄ™, aby dodać odpowiedź
14 odpowiedzi w tym temacie

Karczu

Karczu

Administrator

• Administrator
  • 5 472 postów
Po wej??ciu na stronÄ? g????wnÄ? ShareCash pojawia siÄ? nam taki oto komunikat:

We're currently performing maintenance, in order to prepare for setting up our new system, which is now in BETA testing. The maintenance will last approx. 5 hours and should be back online at approx. 8PM GMT/3PM EST. We have deliberately picked 'off peak' for this maintenance window, to minimize any losses.

We're sorry for the inconvience and thank you for your understanding.
The ShareCash Team.

Co w skr??cie oznacza, ??e obecnie strona jest wy??Ä?czona poniewa?? pracujÄ? oni pracujÄ? nad nowym systemem.

Jak sÄ?dzicie, czy to zwyk??e od??wie??enie kodu strony, by wszystko przyjemniej dzia??a??o, czy mo??e SC chce nas zaskoczyÄ? czym?? przyjemnym? :)
  • 0

InteresujÄ? CiÄ? p??atno??ci mobilne, przyk??adowo przyjmowanie wp??at za po??rednictwem SMS Premium bÄ?d?? Direct Billing? Sprawd?? ofertÄ? HotPay.pl

Masz stronÄ? internetowÄ?, bazÄ? mailingowÄ?, fanpage na facebooku lub inne ??r??d??o dobrego ruchu? SieÄ? afiliacyjna Lead.Network dostarczy Ci najlepsze Programy partnerskie do zarobienia na Twoim zapleczu!

ulung

ulung

RozkrÄ?ca sie

• Tutor
  • 489 postów
Mo??e chcÄ? zn??w wprowadziÄ? co?? w stylu virala? Kiedy?? chyba to mieli ale im nie wypali??o.
  • 0
Kazdy problem jest trudny do momentu, kiedy staje sie prosty ;)

HardPlayer

HardPlayer

Jestem Bogiem

• Administrator
  • 1 620 postów
Konkurencja przybra??a na sile. Mo??e chcÄ? jako?? przyciÄ?gnÄ?Ä? do siebie user??w?
  • 0

PtasioR

PtasioR

Zaawansowany

• VIP
  • 1 112 postów
User??w? konkurencja? My??lisz ??e taki firecash kt??ry namawia user??w aby siÄ? u nich rejestrowali to jest dla sharecash konkurencja?Jedynym konkurentem dla sc jest cf.Ale i tak Sc jest g??ra w tego typu hostingach.
  • 0
Karczu: SygnÄ? wstaw sobie conajmniej 2krotnie ni??szÄ?. Ludzie chcÄ? tu konkretnej tre??ci a nie jakiego?? anime na p???? tematu w co drugim po??cie.

HardPlayer

HardPlayer

Jestem Bogiem

• Administrator
  • 1 620 postów
Tak, to jest konkurencja...
Ptasior, Twoje zachowanie jest nieadekwatne do rangi. Powiniene?? byÄ? bezstronny i obiektywny, a Ty tymczasem zachowujesz siÄ? jak fanboy.
  • 0

ulung

ulung

RozkrÄ?ca sie

• Tutor
  • 489 postów
My??lÄ? ??e raczej aktualizacjÄ? strony nie przyciÄ?gnÄ? userow z konkurencji. Na moj gust to bedzie odnowienie silnika strony by bylo nowoczesniej i moze jakies nowe fajne funkcje :)
  • 0
Kazdy problem jest trudny do momentu, kiedy staje sie prosty ;)

Karczu

Karczu

Administrator

• Administrator
  • 5 472 postów
No i w??Ä?czyli, ale wszystko wyglÄ?da jak wyglÄ?da??o.

Na ujrzenie nowo??ci musimy jeszcze trochÄ? poczekaÄ?.
  • 0

InteresujÄ? CiÄ? p??atno??ci mobilne, przyk??adowo przyjmowanie wp??at za po??rednictwem SMS Premium bÄ?d?? Direct Billing? Sprawd?? ofertÄ? HotPay.pl

Masz stronÄ? internetowÄ?, bazÄ? mailingowÄ?, fanpage na facebooku lub inne ??r??d??o dobrego ruchu? SieÄ? afiliacyjna Lead.Network dostarczy Ci najlepsze Programy partnerskie do zarobienia na Twoim zapleczu!

PtasioR

PtasioR

Zaawansowany

• VIP
  • 1 112 postów
@hard a co ma ranga do moich zami??owa???Po prostu firecash to dno.Na wyp??aty trzeba czekaÄ? po 30dni firepromotor trzeba czekaÄ? 2dni ...WiÄ?c co w tym takiego fajnego?Stawki te?? lipne.Firecash jest jedynie konkurencjÄ? dla darkpay bÄ?d?? fileice ;s
  • 0
Karczu: SygnÄ? wstaw sobie conajmniej 2krotnie ni??szÄ?. Ludzie chcÄ? tu konkretnej tre??ci a nie jakiego?? anime na p???? tematu w co drugim po??cie.

Karczu

Karczu

Administrator

• Administrator
  • 5 472 postów
@ptasior, mylisz siÄ?. FireCash na moje oko wyprzedzi?? ju?? CashFile. Stawki por??wnywalne z resztÄ?, bo wszystkie te serwisy opierajÄ? siÄ? o podobne oferty za podobne stawki, podobnÄ? te?? czÄ???Ä? zysk??w z nich zachowujÄ? dla siebie. Co do DarkPay - on ju?? chyba nawet ofert nie ma, bÄ?dzie trzeba przenie??Ä? do scamu zdaje siÄ?.

Co do filepromotora - a ile na ShareCash musisz czekaÄ?, aby Ci zaakceptowali? No w??a??nie. Na SC nie ma nawet takiej dogodno??ci. Nie narzekaj wiÄ?c, ??e musisz czekaÄ? d??ugo, bo a?? 2 dni w kontek??cie bronienia SC, kt??ry wcale tego nie ma. Lepiej czekaÄ? na co?? A?? 2 dni i to mieÄ?, ni?? nie mieÄ? wcale.

Wiadomo, ShareCash to pierwszy z tego typu serwis??w i zawsze bÄ?dzie w ??wiatowej czo????wce chocia??by ze wzglÄ?du na sta?? i liczbÄ? User??w, jednak nie lekcewa??y?? bym tak znaczÄ?co serwis??w, kt??re wystartowa??y i pr??bujÄ? mu dor??wnywaÄ?. A zaznaczam, ??e FC ma mo??e 3 miesiÄ?ce (tak na oko) - popatrz jaki postÄ?p wykonali.
  • 0

Sakujun

Sakujun

RozkrÄ?ca sie

• VIP
  • 399 postów
To teraz ja sie wypowiem.
Co do FireCash - start byl kiepski, bylem raczej nastawiony negatywnie do serwisu, ale widac ze wzieli sie do roboty i robia cos nowego, cos fajnego, szacunek dla nich za to ; ).

ShareCash - zarabiam na nim najwiecej, mimo tego ze istnieje juz dlugo, ludzie nadal pobieraja z niego najchetniej, widac maja dobre oferty...

CashFile - no coz mozna powiedziec, kiedys stali na bardzo wysokim poziomie, ale teraz ? Dalej sa w czolowce, to jest oczywiste, tyle ze nic nowego sie nie dzieje.

Reasumujac. FireCash vs CashFile - Wedlug mnie Firecash wprowadza cos nowego, stara sie i to widac, za to dla nich plus. CashFile stoi w miejscu, nic sie nie dzieje, serwery czasami padaja...
Ja korzystam z ShareCash i CashFile, nie bede sie przenosil, do wrzesnia... : )
  • 0

HardPlayer

HardPlayer

Jestem Bogiem

• Administrator
  • 1 620 postów

@hard a co ma ranga do moich zami??owa???Po prostu firecash to dno.Na wyp??aty trzeba czekaÄ? po 30dni firepromotor trzeba czekaÄ? 2dni ...WiÄ?c co w tym takiego fajnego?Stawki te?? lipne.Firecash jest jedynie konkurencjÄ? dla darkpay bÄ?d?? fileice ;s

Je??eli u??ywasz tak s??abych argument??w, by pokazaÄ? wy??szo??Ä? SC nad innymi serwisami to jestem spokojny i w og??le nie przejmujÄ? siÄ? Twoim zdaniem, bo nie ma ono prawa bytu. Haha FirePromotor 2 dni, a ile czekasz na SC bÄ?d?? CF?
A co do rangi, to powiniene?? dawaÄ? przyk??ad, a nie trzymaÄ? siÄ? kurczowo jednego serwisu, kt??ry mo??e i ma jakÄ??? markÄ?, ale konkurencja te?? nie ??pi i mogÄ? go szybko dogoniÄ?. Nawet siÄ? nie zorientujesz bo masz klapki na oczach.
Jeszcze jedno, po co w og??le zaczÄ???e?? rozmawiaÄ? o FC? Ja nic nie m??wi??em o FC, tylko o og??lnej konkurencji.

P.S.: Staraj siÄ? u??ywaÄ? poprawnej polszczyzny. DziÄ?kujÄ?...
  • 0

PtasioR

PtasioR

Zaawansowany

• VIP
  • 1 112 postów
Masz moderatora i my??lisz ??e jeste?? kox i masz prawo poprawiaÄ? mojÄ? ortografiÄ?? To siÄ? mylisz typku.
Dla mnie jeste?? tylko ma??y ludzik z rangÄ? moderatora i innym kolorem nicku. Nic wiÄ?cej.
A co do fc to namawia ludzi aby pisali dobrÄ? opinie za 'niszÄ?' Wiem bo mnie ju?? prosili.Albo dawali ludziom premium na ile?? tam dni aby tyko zarabiali u nich te?? wiem bo mi dali.Teraz o firepromotorze Wy??wietlenia nabijajÄ? poprzez Vagex a co za tym idzie?Ludzie z vagex widzÄ? co wrzuci??e?? i mogÄ? z flagowaÄ? bÄ?d?? ukra??Ä? niszÄ?. FC ma 2 automatyczne rzeczy w ich skrypcie. Pierwsza to mail wysy??any przy rejestracji :D a druga to dodawanie kasy przy pobraniu jakiego?? pliku.U nich nawet nie dostaniesz kasy za sprzeda?? premium ze swojego pliku bÄ?d?? linku,wiÄ?c nie ma o czym m??wiÄ?.O cf nie ma o czym m??wiÄ? bo nie majÄ? PP tylko AP ale majÄ? zajeb** stawki.
Koniec,nie chce siÄ? k????ciÄ? bo kto?? by dosta?? ostrze??enie bÄ?d?? bana.
  • 0

Karczu

Karczu

Administrator

• Administrator
  • 5 472 postów
ProponujÄ? powr??ciÄ? do tematu zmian na ShareCash :)
  • 0

PtasioR

PtasioR

Zaawansowany

• VIP
  • 1 112 postów
Zmian nie widaÄ?:)
  • 0

icetea00

icetea00

??aczek

• U??ytkownik
  • 184 postów
zmiany bedÄ? dzi?? lub jutro pewnie jutro ^^
  • 0
Pomog??em ? Daj +

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Potrzebna Ci naprawdę dobra sieć afiliacyjna do monetyzowania ruchu bądź pozyskiwania klientów? Na Lead.Network znajdziesz tylko najlepsze programy partnerskie z sieci!
A może chciałbyś uruchomić płatności sms premium na swojej stronie internetowej? Do obsługi płatności sms premium rate, jedynym słusznym wyborem jest HotPay.pl!
Filmy online za darmo na Zalukaj? Oczywiście, że tak. Dowiedz się więcej o filmach online na Film Online CDA. Tylko najnowsze premiery filmowe.