Skocz do zawartości

Zmień kolory
Primary: Sky Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Secondary: Sky Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Pattern: Blank Waves Squares Notes Sharp Wood Rockface Leather Honey Vertical Triangles
Welcome to Uploaduj.com - Forum Zarabianie przez Internet - Zarabianie na Uploadzie / Uploadingu
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account

Nawet 10 PLN za pobranie jednego pliku w Polsce? Sprawdź narzędzia w Lead.Network

Sieć afiliacyjna System płatności online

Możesz nas wesprzeć!

Uploaduj 2.0 - Reaktywacja Forum!

• Zaloguj siÄ™, aby dodać odpowiedź
13 odpowiedzi w tym temacie

Guest_noutilus_*

Guest_noutilus_*
  • Go??�?

Uploaduj.com 2.0 - Reaktywacja Forum!

Witamy serdecznie wszystkich u??ytkownik??w! Forum Uploaduj.com zosta??o reaktywowane! Administracja strony wie ??e Forum Uploaduj.com zosta??o bardzo zaniedbane i od bardzo d??ugiego czasu nikt na nie w og??le nie zagl�?da??. Teraz ja jako nowy Administrator podj�???em inicjatyw�? przebudowania, posprz�?tania i wskrzeszenia Forum. Mamy nadziej�? ??e te dzia??ania przynios�? na forum nowych u??ytkownik??w, ch�?tnych podj�?cia si�? fachu uploadera. Mi??o by??o by te?? zago??ci�? tu ponownie zarejestrowanych ju?? kiedy?? u??ytkownik??w Uploaduj!

Najwa??niejsze zmiany:

• Przebudowanie ca??o??ci Kategorii i Dzia????w na forum w spos??b przyjemniejszy dla oka,
  • Wydzielenie setek temat??w z serwisami zamkni�?tymi, scamami oraz nieregulaminowych post??w i temat??w,
  • Zmiana szaty graficznej forum,
  • Nowa administracja serwisu,
  • Od??wie??enie wa??niejszych temat??w w celu zaktualizowania tre??ci,
  • Powstanie nowych dzia????w i kategorii na forum,
  • Przeniesienie ShoutBox'a na g??r�? strony

B�?dziemy si�? stara�? aby to miejsce nadal mog??o s??u??y�? wszystkim ch�?tnym do zarabiania pieni�?dzy na uploadzie u??ytkownikom. Wszystkim, kt??rzy do nas zagl�?daj�? DZI�?KUJEMY! Pomagajmy sobie wszyscy by czyni�? to miejsce lepszym!

W najbli??szych dniach b�?dziemy pracowa�? na ??amach forum by od??wie??y�? najwa??niejsze informacje o uploadzie. Zdajemy sobie spraw�? ??e bardzo wiele temat??w jest ju?? po prostu przeterminowanych i nie spe??nia podstawowych wymaga?? typowo poradnikowych. B�?dziemy aktualizowa�? najwa??niejsze tematy by zn??w odbudowa�? merytoryczn�? baz�? wiedzy!

Forum zosta??o posprz�?tane je??li jednak widzisz temat, kt??ry nie pasuje do jakiego?? dzia??u zg??o?? to administracji!

Je??li widzisz usterki i b??�?dy na forum zapraszamy do dzia??u: http://uploaduj.com/...-administracji/

Dzi�?kujemy za uwag�?,

administracja Uploaduj.com!

• 2

sewirus

sewirus

Zaawansowany

• Tutor
  • 1 059 postów

No nareszcie uploaduj wraca, brakowa??o mi go :D

• 0

6wHy6rY.png

GetMoney

GetMoney

??wie??o zarejestrowany

• U??ytkownik
  • 15 postów

@noutilus Wiesz co, ale trzeba tu troch�? rozbuja�? towarzystwo chyba, bo jest troszk�?... hmm... drewniane? Ma??o wypowiedzi, ma??y ruch, a "puste konta" strasz�? :( Je??eli jest potrzebna pomoc to wal ??mia??o, co?? wykombinujemy. GetMoney - troch�? grafik, troch�? webmaster, troch�? marketingowiec  :D  :D  

• 0

Guest_noutilus_*

Guest_noutilus_*
  • Go??�?

Forum nie jest moj�? w??asno??ci�?. Ja tu tylko posprz�?ta??em i od??wie??y??em troch�? stron�?, wi�?c propozycje sk??adaj w??a??cicielowi ;). Sam obecnie nie mam takiej ilo??ci czasu by zajmowa�? si�? tym projektem.

• 0

GetMoney

GetMoney

??wie??o zarejestrowany

• U??ytkownik
  • 15 postów

[...] propozycje sk??adaj w??a??cicielowi ;). [...]

W??a??cicielem dalej jest Karczu? Czy co?? si�? zmieni??o?  :s

• 0

sewirus

sewirus

Zaawansowany

• Tutor
  • 1 059 postów

Ci�?gle Karczu

• 0

6wHy6rY.png

GetMoney

GetMoney

??wie??o zarejestrowany

• U??ytkownik
  • 15 postów

Pytanie tylko czy kto?? jeszcze chcia??by to forum rozbuja�?... Bo solo to troch�? walka z wiatrakami :/

• 0

sewirus

sewirus

Zaawansowany

• Tutor
  • 1 059 postów

Mog�? pom??c :P

• 0

6wHy6rY.png

Guest_noutilus_*

Guest_noutilus_*
  • Go??�?

Og??lnie m??g?? bym ten projekt rozwija�? ale niestety uk??ad forum jak i jego dzia??y s�? strasznie nieprzemy??lane. Po lekkiej modernizacji i przerobieniu ich zrobi??o si�? troch�? przejrzy??ciej ale forum od pocz�?tku by??o skierowane na PPA i PPD/PPS st�?d wynika ba??agan, kt??ry zrobi?? sie na forum i teraz ogarni�?cie tego nie jest rzecz�? ??atw�?. Jak ju?? wspomnia??em forum wci�??? b�?d�? moderowa?? ale nie mam zamiaru przyczynia�? si�? do jego rozwoju gdy?? goni�? mnie inne osobiste projekty ;)

• 0

GetMoney

GetMoney

??wie??o zarejestrowany

• U??ytkownik
  • 15 postów

@noutilus Wiem. Na yhu maj�? pokaza�? si�? seriale, pewnie czynnie uploadujesz i do tego jeszcze robisz mas�? innych rzeczy. Rozumiem, ??e doby nie rozci�?gniesz  :)  

W sumie to sam bym lekko przemodelowa?? dzia??y, bo troch�? bajzel jest z tym  :( Wed??ug mnie najlepszym patentem by??oby ca??kowite oddzielenie PPA od PPD/PPS, ale to du??a ingerencja w struktur�?...

@sewirus To jest nas dw??ch  :D Og??lnie to mam wra??enie, ??e tylko my trzej tu zagl�?damy, bo reszta ko??czy na reklamie jaki?? alternatywnych ??r??de?? zarabiania.

PS: Og??lnie jest jaki?? inny kontakt z Karczem po za forumowym PM? Kiedy?? mia?? kilka www i swego czasu tam by??y maile, komunikatory etc. etc.

• 0

sewirus

sewirus

Zaawansowany

• Tutor
  • 1 059 postów

Na jednym z jego serwis??w znalaz??em jego gg 10214824, powinno by�? dobre, ja kiedy?? mia??em ale gg teraz mi s??u??y jedynie w celach p2p

• 0

6wHy6rY.png

Guest_noutilus_*

Guest_noutilus_*
  • Go??�?

Z tego co wiem Karczu nie korzysta juz z gg, a na forum rzadko zagl�?da. Sam ??eby si�? z nim porozumie�? musia??em kontaktowa�? si�? przez po??rednika, kt??rym by?? HardPlayer.

• 0

sewirus

sewirus

Zaawansowany

• Tutor
  • 1 059 postów

Troch�? ma??o powa??ne z jego strony je??li na swoich serwisach podaje gg to powinien z tego korzysta�?.

• 0

6wHy6rY.png

GetMoney

GetMoney

??wie??o zarejestrowany

• U??ytkownik
  • 15 postów

@sewirus No, ale wiesz... On og??lnie zabiegany cz??owiek jest. Ja pami�?tam go jeszcze z forum webmasterzy.org, czyli na d??ugo zanim wlaz??em w uploading. Wtedy mia?? jeszcze stron�? / fanclub i miliony pomys????w. Teraz to zajmuj�? si�? w??asnym biznesem. Kurde, ale mi si�? zebra??o na wspomiki :D

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Potrzebna Ci naprawdę dobra sieć afiliacyjna do monetyzowania ruchu bądź pozyskiwania klientów? Na Lead.Network znajdziesz tylko najlepsze programy partnerskie z sieci!
A może chciałbyś uruchomić płatności sms premium na swojej stronie internetowej? Do obsługi płatności sms premium rate, jedynym słusznym wyborem jest HotPay.pl!
Filmy online za darmo na Zalukaj? Oczywiście, że tak. Dowiedz się więcej o filmach online na Film Online CDA. Tylko najnowsze premiery filmowe.