Tak zauwa??y??em ??e na forum jest bardzo ma??y ruch i ??adko kiedy pojawiaj�? si�? nowe posty/tematy i chcia?? bym zaproponowa�? reaktywacje forum.Moim zdaniem pierw forum powinno zosta�? wyczyszczone z temat??w nieaktualnych i starych ju?? nic nie wnosz�?cych my??l�? ??e tak??e styl forum powinien zosta�? zmieniony na jaki?? nowy mo??e ciemny Mo??na tak??e reaktywowa�? blog uploaduj ostatni post jest z tamtego roku zauwa??y??em jeszcze ??e forum kiedy?? mia??o w??asne forum warezowe niepoprawni.org co wy na to aby stworzy�? nowe forum warezowe kt??re by promowa??o uploaduj ? to tyle moje propozycje
Login to Account Create an Account
![]() |
![]() |
|

Uploaduj reaktywacja
Napisano 20 listopada 2015 - 12:39

Guest_noutilus_*
Napisano 21 listopada 2015 - 10:24

Niepoprawni.org zosta??o sprzedane przez administratora, gdy?? nie m??g?? zajmowa�? si�? ju?? d??u??ej tym projektem. Zmiana stylu i oczyszczenie forum ze zb�?dnych temat??w jest jak najbardziej na miejscu, ale niestety administrator rzadko ju?? tutaj zagl�?da, wi�?c najlepsz�? jego decyzj�? by??o aby forum sprzeda??/odda?? komu?? zaufanemu lub mianowa?? kogo?? administratorem co by ten projekt reaktywowa??.
Napisano 23 listopada 2015 - 16:40

Użytkownik Norq edytował ten post 23 listopada 2015 - 16:41
Guest_noutilus_*
Napisano 24 listopada 2015 - 21:42

Ja mam swoje forum, obecnie nie mam czasu ??eby si�? zajmowa�? tym forum jako administrator. Karczu z tego co wiem szerszy rozw??j uploaduj mia?? kiedy?? w planach, ale no w??a??nie chyba na planach si�? zako??czy??o to wszystko. Nie wiem co b�?dzie dalej z forum, ja jako moderator mog�? tu czasem posprz�?ta�?, ewentualnie pozak??ada�? nowe interesuj�?ce tematy, ale to te?? w miar�? wolnego czasu .
Natomiast o uploadzie chc�? w przysz??o??ci odleg??ej niestety stworzy�? co?? ciekawego, nie b�?d�? zdradza?? co bo plany zrobienia czego?? ciekawego mam ju?? od przesz??o roku Mo??e wtedy gdy ten projekt ruszy i b�?dzie si�? cieszy?? powodzeniem odkupi�? forum jako dodatek do mojej strony, ale to tylko cicha sugestia.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
A może chciałbyś uruchomić płatności sms premium na swojej stronie internetowej? Do obsługi płatności sms premium rate, jedynym słusznym wyborem jest HotPay.pl!
Filmy online za darmo na Zalukaj? Oczywiście, że tak. Dowiedz się więcej o filmach online na Film Online CDA. Tylko najnowsze premiery filmowe.