Skocz do zawartości

Zmień kolory
Primary: Sky Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Secondary: Sky Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Pattern: Blank Waves Squares Notes Sharp Wood Rockface Leather Honey Vertical Triangles
Welcome to Uploaduj.com - Forum Zarabianie przez Internet - Zarabianie na Uploadzie / Uploadingu
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account

Nawet 10 PLN za pobranie jednego pliku w Polsce? Sprawdź narzędzia w Lead.Network

Sieć afiliacyjna System płatności online

Możesz nas wesprzeć!

Zdjęcie

Uploaduj reaktywacja

• Zaloguj siÄ™, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

Norq

Norq

??wie??o zarejestrowany

• U??ytkownik
  • 11 postów

Tak zauwa??y??em ??e na forum jest bardzo ma??y ruch i ??adko kiedy pojawiaj�? si�? nowe posty/tematy i chcia?? bym zaproponowa�? reaktywacje forum.Moim zdaniem pierw forum powinno zosta�? wyczyszczone z temat??w nieaktualnych i starych ju?? nic nie wnosz�?cych my??l�? ??e tak??e styl forum powinien zosta�? zmieniony na jaki?? nowy mo??e ciemny :)  Mo??na tak??e reaktywowa�? blog uploaduj ostatni post jest z tamtego roku zauwa??y??em jeszcze ??e forum kiedy?? mia??o w??asne forum warezowe niepoprawni.org co wy na to aby stworzy�? nowe forum warezowe kt??re by promowa??o uploaduj ? to tyle moje propozycje :D

• 0

Guest_noutilus_*

Guest_noutilus_*
  • Go??�?

Niepoprawni.org zosta??o sprzedane przez administratora, gdy?? nie m??g?? zajmowa�? si�? ju?? d??u??ej tym projektem. Zmiana stylu i oczyszczenie forum ze zb�?dnych temat??w jest jak najbardziej na miejscu, ale niestety administrator rzadko ju?? tutaj zagl�?da, wi�?c najlepsz�? jego decyzj�? by??o aby forum sprzeda??/odda?? komu?? zaufanemu lub mianowa?? kogo?? administratorem co by ten projekt reaktywowa??.

• 1

sewirus

sewirus

Zaawansowany

• Tutor
  • 1 059 postów

Prawda, szkoda ??eby takie forum si�? marnowa??o.

• 1

6wHy6rY.png

Norq

Norq

??wie??o zarejestrowany

• U??ytkownik
  • 11 postów
@Noutilus to mo??e si�? z nim skontaktuj mo??e odda ci forum i wtedy m??g?? by?? si�? nim zaj�?�? i uploaduj.com wr??ci??o by do ??ycia.albo chocia?? porozmawiaj z administratorem czy planuje co?? dalej robi�? z forum.:)

Użytkownik Norq edytował ten post 23 listopada 2015 - 16:41

• 0

Guest_noutilus_*

Guest_noutilus_*
  • Go??�?

Ja mam swoje forum, obecnie nie mam czasu ??eby si�? zajmowa�? tym forum jako administrator. Karczu z tego co wiem szerszy rozw??j uploaduj mia?? kiedy?? w planach, ale no w??a??nie chyba na planach si�? zako??czy??o to wszystko. Nie wiem co b�?dzie dalej z forum, ja jako moderator mog�? tu czasem posprz�?ta�?, ewentualnie pozak??ada�? nowe interesuj�?ce tematy, ale to te?? w miar�? wolnego czasu ;).

Natomiast o uploadzie chc�? w przysz??o??ci odleg??ej niestety stworzy�? co?? ciekawego, nie b�?d�? zdradza?? co bo plany zrobienia czego?? ciekawego mam ju?? od przesz??o roku ;) Mo??e wtedy gdy ten projekt ruszy i b�?dzie si�? cieszy?? powodzeniem odkupi�? forum jako dodatek do mojej strony, ale to tylko cicha sugestia.

• 1

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Potrzebna Ci naprawdę dobra sieć afiliacyjna do monetyzowania ruchu bądź pozyskiwania klientów? Na Lead.Network znajdziesz tylko najlepsze programy partnerskie z sieci!
A może chciałbyś uruchomić płatności sms premium na swojej stronie internetowej? Do obsługi płatności sms premium rate, jedynym słusznym wyborem jest HotPay.pl!
Filmy online za darmo na Zalukaj? Oczywiście, że tak. Dowiedz się więcej o filmach online na Film Online CDA. Tylko najnowsze premiery filmowe.