Skocz do zawartości

Zmień kolory
Primary: Sky Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Secondary: Sky Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Pattern: Blank Waves Squares Notes Sharp Wood Rockface Leather Honey Vertical Triangles
Welcome to Uploaduj.com - Forum Zarabianie przez Internet - Zarabianie na Uploadzie / Uploadingu
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account

Nawet 10 PLN za pobranie jednego pliku w Polsce? Sprawdź narzędzia w Lead.Network

Sieć afiliacyjna System płatności online

Możesz nas wesprzeć!

Zdjęcie

catshare nie zalicza mi pobra??

• Zaloguj siÄ™, aby dodać odpowiedź
11 odpowiedzi w tym temacie

wyborowy12

wyborowy12

PoczÄ?tkujÄ?cy

• U??ytkownik
  • 2 postów

Witam tam jak w tytule nie zalicza mi pobra?? na catshare.

Czy to moze byÄ? spowodowane tym ??e wszystkie pobrania sÄ? zaliczane o danej godzinie ?

• 0

HardPlayer

HardPlayer

Jestem Bogiem

• Administrator
  • 1 620 postów
Mo??esz podaÄ? wiÄ?cej szczeg??????w? Jak wywnioskowa??e??, ??e CS nie zlicza Ci pobra???
  • 0

wyborowy12

wyborowy12

PoczÄ?tkujÄ?cy

• U??ytkownik
  • 2 postów

pobra??em plik z innego komputera jak i innego ip, pobranie sie nie pokaza??o 

• 0

HardPlayer

HardPlayer

Jestem Bogiem

• Administrator
  • 1 620 postów
ByÄ? mo??e to chwilowe zawirowanie, a mo??e nie pobra??e?? w pe??ni tego pliku.
  • 0

demonick

demonick

PoczÄ?tkujÄ?cy

• U??ytkownik
  • 9 postów

podbijam temat, mam dok??adnie DZI?? tj. 10.03.2015r ten sam problem.

Jako nowy u??ytkownik hostingu plik??w catshare wgra??em sobie plik na pr??bÄ? dok??adnie o wielko??ci 5.83MB aby sprawdziÄ? "jak to siÄ? je" i czy z kontem wszystko w porzadku.

Po wgraniu pliku, sam plik w formacie RAR ??ciÄ?gno??em dwukrotnie

- poprzez przeglÄ?darkÄ? Firefox

- poprzez dodatek DownThemAll! 2.0.18

w obu przypadkach catshare nie zaliczy?? mi pobra?? i nadal wystÄ?puje 0 [ zero ] pobra??.

O co chodzi? zwa??ywszy na to, ??e w samym regulaminie jest zapisane, i?? serwis akceptuje wielokrotne pobrania z jednego adresu IP - ten fakt m??wi o zupe??nie czym innym, bÄ?d?? o b??Ä?dzie samego serwera, przeciÄ???eniu czy czym? 

czy kto?? mo??e mi odpowiedzieÄ? o co chodzi? bo na dzie?? dobry nie mam zaufania ju?? na starcie co do lojalnego naliczania KA??DEGO pobrania pliku.

EDIT: plik ??ciÄ?gnÄ???em jako darmowy u??ytkownik oraz jako uzytkownik premium... nadal nic ( pr??ba odby??a siÄ? juz 5x !!! )

Użytkownik demonick edytował ten post 10 marca 2015 - 18:43

• 0

demonick

demonick

PoczÄ?tkujÄ?cy

• U??ytkownik
  • 9 postów

witam ponownie...

przeprowadzi??em ma??a akcjÄ? z konkurencyjnym serwisem ( warezowym ) plik wgrany o godzinie 18:49

stan na godzinÄ? 20:23  => 0 pobra?? ( prawie 2 godziny po wrzuceniu pliku i pobraniu go ponad 35x z r????nych adres??w IP konta free&premium) dow??d http://zapodaj.net/c...ea9733.jpg.html

stan na godzinÄ? 22:11 => 1 pobranie! ( 3.5 godziny po wrzuceniu pliku i pobraniu go ponad 35x z r????nych adres??w IP konta free&premium ) dow??d http://zapodaj.net/9...1e84a8.jpg.html

stan na godzinÄ? 08:30 = 1 pobranie! ( to ju?? nastÄ?pny dzie?? ponad 13 godzin po wgraniu i pbraniu pliku przez ponad 35 os??b z r????nych adres??w IP ) dow??d http://zapodaj.net/b...125a08.jpg.html

Catshare nie zareagowa??o tak??e na pytanie zwiÄ?zane z zaistnia??a sytuacjÄ?! brak reakcji na email. Nie zosta??y z??amane ??adne postanowienia regulaminu, wszystko odby??o siÄ? uczciwie i zgodnie z politykÄ? serwisu catshare.net.

Pomimo tego, iz serwis na dzie?? dzisiejszy serwuje nam najwy??sze stawki za download - jest najmniej wiarygodnym serwisem w moich oczach zwa??ywszy na zaistnia??y fakt, na kt??ry mam prosty dow??d w postaci ilo??ci pobra?? w stosunku do zaangazowanych os??b, kt??re z pewno??cia plik pobra??y ( majÄ? ??w plik na swoim komputerze )

Jestem ciekaw jak Z wami SIÄ? ROZLICZA TEN SERWIS I CZY TAK SAMO UCZCIWIE JAK ZE MNÄ?. pozdrawiam

Użytkownik demonick edytował ten post 11 marca 2015 - 09:01

• 0

Monster25

Monster25

??wie??o zarejestrowany

• U??ytkownik
  • 97 postów

TrochÄ? dziwna sytuacja ale... Z premium nie liczy pobra??. Nie liczy te?? tych niedoko??czonych. Nie wierzÄ? ??eby wszystkie osoby pobra??y do ko??ca.

Jak by?? przeprowadzany test? Serio pilnowa??e?? 35 os??b ??eby pobiera??y? Nie pr??bowa??e?? czÄ???ciowo tego sam robiÄ? zmieniajÄ?c IP? Je??eli tak to musisz zmieniÄ? nie tylko IP ale r??wnie?? kompa i miejsce (im dalej od miejsca wrzucenia pliku, tym lepiej) Hostingi siÄ? w ten spos??b zabezpieczajÄ? wiÄ?c przy testach trzeba byÄ? ostro??nym ;)

O podobnym przypadku nie s??ysza??em. U mnie zawsze zliczali pobrania tak jak nale??y wiÄ?c albo masz bardzo ma??o pobra?? i pecha albo twoje konto ma jakÄ??? blokadÄ?...

• 0

demonick

demonick

PoczÄ?tkujÄ?cy

• U??ytkownik
  • 9 postów

z catshare mam do czynienia nie od wczoraj

lecz po pewnych "saldach" zaczÄ???y mnie zastanawiac pewne sprawy i przede wszystkim saldo wyp??at

test by?? robiony z du??Ä? para i anga??em kilku zaufanych os??b r????norodno??Ä? miast oraz IP

oczywi??cie na pr??bÄ? tak??e przyczyni??y siÄ? testy "w??asne" polegajÄ?ce na pobraniu z konta zar??wno free jak i premium swoich plik??w przeze mnie samego.

najlepsze jest to, ??e gdyby system zlicza?? tak uczciwie pliki

- to chociazby z opcji FREE na 10 plik??w 10 plik??w by??o by zaliczonych... dzi?? zaliczy?? wybi??rczo 2

- z opcji premium - nie nalicza w og??le plik??w! ani jednego

nie jestem ??wie??akiem i swoje juz na uploadzie zarobi??em... ale ten test m??wi sam za siebie... catshare nie jest w stosunku do nas uczciwe. ( albo maja zwalony system naliczania )

• 0

Monster25

Monster25

??wie??o zarejestrowany

• U??ytkownik
  • 97 postów

- to chociazby z opcji FREE na 10 plik??w 10 plik??w by??o by zaliczonych... dzi?? zaliczy?? wybi??rczo 2

- z opcji premium - nie nalicza w og??le plik??w! ani jednego

Zobacz co napisa??em wy??ej. Z opcji premium nie zlicza na kasy. Tak by??o jest i bÄ?dzie...

• 0

demonick

demonick

PoczÄ?tkujÄ?cy

• U??ytkownik
  • 9 postów

a kt??re serwisy zliczajÄ? jeszcze premium.

wybacz pytanie ale jestem zielony w temacie

• 0

Monster25

Monster25

??wie??o zarejestrowany

• U??ytkownik
  • 97 postów

Z polskich hosting??w korzysta??em tylko z catshare. O innych moja wiedza jest niewielka ;)

• 0

PoczÄ?tkujÄ?cy

• U??ytkownik
  • 3 postów

Mi tam zawsze zlicz tak jak ma byÄ?. Napisz do admina on Ci powinien wyt??umaczyÄ? dok??adnie o co chodzi!

• 0

Forum o zarabianiu - ciekawe miejsce w sieci

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Potrzebna Ci naprawdę dobra sieć afiliacyjna do monetyzowania ruchu bądź pozyskiwania klientów? Na Lead.Network znajdziesz tylko najlepsze programy partnerskie z sieci!
A może chciałbyś uruchomić płatności sms premium na swojej stronie internetowej? Do obsługi płatności sms premium rate, jedynym słusznym wyborem jest HotPay.pl!
Filmy online za darmo na Zalukaj? Oczywiście, że tak. Dowiedz się więcej o filmach online na Film Online CDA. Tylko najnowsze premiery filmowe.