wrzucacie jakim sposobem??? ftp na poziomie 100kb/s a przez www dlugo pliki wiszÄ?, macie jakies rady?
dobra ftp juz na poziomie 10mb/s i tak s??abo ;x
Użytkownik klanik edytował ten post 06 kwietnia 2014 - 11:56
![]() |
![]() |
|
Wiesz niekt??rym nie chce sie czekaÄ? do wyp??aty 50 z??, wiÄ?c generujÄ? voucher za 13,30 i sprzedajÄ? taniej, fakt ??e po ni??szej cenie,ale lepsze to ni?? mia??a by siÄ? kasa zmarnowaÄ?.
Druga sprawa to sprzedawa??em kiedy?? go??ciowi vouchery z creafile, on ode mnie bra?? ka??dÄ? ilo??Ä?, za to ??e sprzedawa??em mu je taniej ni?? je generowa??em, by?? wilk syty i owca ca??a, bo czasami wyp??aty z crea pozostawia??y wiele do ??yczenia. Tak??e mo??e Ci typkowie z alledrogo robiÄ? tak samo.
PS. vouchera nie da siÄ? podzieliÄ?.
Mia?? kto?? tak, ??e wy??wietle?? 50+, a ??adnych pobra?? ?
50+ to ma??y piku??, ja mam dwie, trzy, setki temat??w z wy??wietleniami 100+, i kilkadziesiÄ?t temat??w z wy??wietleniami z przedzia??y 500 - 1000+, z jednym lub dwoma pobraniami.
W og??le nie zawracam sobie tym g??owy, bo to biznes z natury rzeczy nie uczciwy, nie przewidywalny.
Użytkownik marekjarek5 edytował ten post 26 kwietnia 2014 - 19:02
Wita. Nie otrzyma??em ??adnej wyp??aty z rapidu. G??upi by??em, ??e zleci??em kilka nie otrzymujÄ?c poprzednich. Administracja nie odpowiada na maile.
Dodam ze po przekroczeniu 100 plik??w naliczanie spada czterokrotnie (z 8 zl na 2 z??)
Użytkownik Uploader12 edytował ten post 05 lipca 2016 - 14:35
niby pisze zrealizowana a kasy na koncie nie mam mo??e trzeba jeszcze doliczyÄ? czas przelewu do 3 dni
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych