Witam. Mam pytanko. Czy w przypadku je??eli kto?? kupi premium, z "mojego" gatewaya to dostanÄ? co?? za to? Czy ca??a kwota idzie do administracji?
Bo z tego co kojarzÄ?, to dawniej nie by??o tego napisu (or sign in as a premium account.)
![]() |
![]() |
|
Tymczasowo nie ma prowizji od sprzeda??y (planu Pay-Per-Sale), ale na pewno bÄ?dzie on niebawem wprowadzony. BÄ?dzie to raczej tylko kosmetyczna zmiana, bo konta Premium Customer ze wzglÄ?du na cenÄ? sÄ? praktycznie nie nabywane.
Z kolej konta dla uploader??w (Premium Publisher) zostanÄ? z serwisu wkr??tce ca??kowicie zlikwidowane, a wszyscy U??ytkownicy dostanÄ? domy??lnie te warunki, kt??re dotychczas mia??y te konta.
To takim ma??ym s??owem zapowiedzi czÄ???ci zmian na ten rok
InteresujÄ? CiÄ? p??atno??ci mobilne, przyk??adowo przyjmowanie wp??at za po??rednictwem SMS Premium bÄ?d?? Direct Billing? Sprawd?? ofertÄ? HotPay.pl
Masz stronÄ? internetowÄ?, bazÄ? mailingowÄ?, fanpage na facebooku lub inne ??r??d??o dobrego ruchu? SieÄ? afiliacyjna Lead.Network dostarczy Ci najlepsze Programy partnerskie do zarobienia na Twoim zapleczu!
Karczu, to mo??e usu?? ten napis dot. premium. Tak szczerze m??wiÄ?c, to (prawie) ??aden serwis nie ma us??ug premium, jak to by??o dawniej. Bardziej op??acalna jest opcja wype??nienia ankiety. A ten napis szczerze m??wiÄ?c mnie denerwuje, skoro ja promujÄ? pliki to te?? chcia??bym co?? zarobiÄ?, je??eli kto?? kupi premium dziÄ?ki mojemu promowaniu Waszej us??ugi.
Przecie?? premium kosztuje 15$, wiÄ?c je??li nied??ugo bÄ?dziesz dostawa?? jaki?? % z ewentualnego zakupu, to przecie?? i tak bardziej Ci siÄ? op??aci, bo to bÄ?dzie kilkukrotnie wiÄ?cej ni?? ??rednia warto??Ä? leada czyli ok 1-2$. Z tym i?? jak narazie to i tak taka rozmowa o niczym z racji tego, ??e ze wzglÄ?du na cenÄ? konta te nie sÄ? praktycznie nabywane.
A co do samego premium, to w??a??nie PL serwisy tego nie majÄ?, ale przyk??adowo zagraniczne typu FileIce i ca??a paleta innych w premium idÄ? ze wzglÄ?du na to, ??e dostawcy ofert sÄ? kapry??ni i tnÄ? leady, a premium jest pewne. Z tym i?? z racji tego, ??e nie mamy tej opcji opatrzonej jeszcze programem partnerskim, to cena jest taka, aby ludzie jednak wype??niali oferty.
W ka??dym bÄ?d?? razie uwierz mi, ??e na tym nie tracisz, bo nawet je??li kto?? by kupi?? premium obecnie przy Twoim pliku, na co jest naprawdÄ? minimalna szansa, to oznacza??oby to, ??e na pewno nie poradzi?? sobie z ofertami powy??ej, kt??re z definicji sÄ? znaaacznie ta??sze dla niego.
InteresujÄ? CiÄ? p??atno??ci mobilne, przyk??adowo przyjmowanie wp??at za po??rednictwem SMS Premium bÄ?d?? Direct Billing? Sprawd?? ofertÄ? HotPay.pl
Masz stronÄ? internetowÄ?, bazÄ? mailingowÄ?, fanpage na facebooku lub inne ??r??d??o dobrego ruchu? SieÄ? afiliacyjna Lead.Network dostarczy Ci najlepsze Programy partnerskie do zarobienia na Twoim zapleczu!
Poniewa?? wcze??niej gateway by?? w iframe i by?? fizycznie na domenie sharebay.net, a na mirrorze by?? tylko wy??wietlany. Teraz jest ajaxowy i fizycznie jest na mirrorze, wiÄ?c je??eli kto?? ma premium na sharebay to mo??e ono zadzia??aÄ? tylko po klikniÄ?ciu w link na gatewayu - inaczej by mu nie mog??o dzia??aÄ?. To taki techniczny aspekt zwiÄ?zany ze zmianÄ? systemu wy??wietlania gatewaya, kt??ry od razu jest przygotowany pod przysz??e Pay-Per-Sale.
W 2014 roku bÄ?dzie naprawdÄ? mn??stwo zmian na ShareBay, a wrÄ?cz kilka rewolucji. Na tej akurat nikt nie traci, a ju?? nied??ugo bÄ?dzie to mo??liwo??Ä? na Wasze dodatkowe zyski, obok innych ciekawych opcji, kt??re mamy ju?? zaplanowane.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych