No w??a??nie te?? tak my??la??em, ??e skoro w megui ju?? jest to nie bÄ?dzie potrzebne jeszcze instalowanie avisynth'a. ZaczÄ???em patrzeÄ? czy w uprawnieniach folderu co?? siÄ? nie popieprzy??o, ale wszystko by??o ok. Poszuka??em po forach i znalaz??em identyczny przypadek jak u mnie i rozwiÄ?zaniem by??a instalacja avisynth'a
Login to Account Create an Account
![]() |
![]() |
|

[Poradnik] Nauka Ripowania cz.1 BRRip
Napisano 04 września 2014 - 23:47

Napisano 26 grudnia 2014 - 10:10

Witam wszystkich, co prawda widzÄ? ??e temat dawno temu edytowany, ale mam problem....zaczÄ???em siÄ? z tym bawiÄ? parÄ? dni temu.
Za??????my ??e mam film: Co?? tam (2014) PL.1080p.BRRip.XViD.AC3.mkv, przerabiam go wg. poradnika na 720p.mkv oraz na 480p.mkv i jest wszystko OK.
Pr??bujÄ?c zrobiÄ? z niego avi o wielko??ci 1.37Gb lub 700Mb wychodzi mi bez ??cie??ki d??wiÄ?kowej.
By??bym wdziÄ?czny za rady i porady.
Guest_noutilus_*
Napisano 03 marca 2016 - 17:59

Napisano 03 marca 2016 - 20:59

DziÄ?kujÄ? bardzo!
Nie mia??em w og??le zainstalowanego K-Lite Codec Pack, bo nie doczyta??em siÄ?, ??e trzeba.
Teraz siÄ? nie wywala i nawet pojawi?? siÄ? podglÄ?d filmu w okienku
Zapytam jeszcze o takÄ? rzecz:
Je??eli nie chcÄ? nic zmieniaÄ? w parametrach filmu, jedynie wtopiÄ? napisy,
to czy mo??na u??yÄ? opcji "One click encoder"?
Czy te?? trzeba przej??Ä? wszystkie kroki zgodnie z poradnikiem Sewirusa?
Niestety, jak zrobiÄ? tym "One click encoder", to napis??w w pliku wynikowym nie ma
To zapytam o co innego, mo??e Kto?? mi podpowie:
W pliku ??r??d??owym mam d??wiÄ?k AAC.
Chcia??bym go wyciÄ?gnÄ?Ä? jako AC3 - zgodnie z poradnikiem.
Ale ko??czy siÄ? to b??Ä?dem w eac3to:
MKV, 1 video track, 1 audio track, 2:08:31, 30p /1.001
1: h264/AVC, 720x384 30p /1.001 (15:8)
2: AAC, 2.0 channels, 24kHz, 31ms
Bitstream parsing for track 2 failed. <WARNING>
Demuxing this track may still produce correct results - or not. <WARNING>
This audio conversion is not supported. <ERROR>
Jaka mo??e byÄ? przyczyna?
Użytkownik pkuna edytował ten post 04 marca 2016 - 22:34
Guest_noutilus_*
Napisano 05 marca 2016 - 18:25

Trzeba kodowaÄ? przez AVS Script Creator, a nastÄ?pie wybraÄ? opcjÄ? kompresji filmu. W zak??adce filters masz okienko odpowiadajÄ?ce za kompresjÄ? napis??w. Wczytujesz tam napisy najczÄ???ciej z kodowaniem ANSI w formacie SSA mo??e byÄ? te?? SRT.
Kodek AAC nie jest wspierany dla tego MeGui ci go nie skompresuje na inny format. Trzeba doinstalowaÄ? w opcjach masz opcjÄ? wyboru doinstalowania kodeka. ??ciagasz NeroAAC.exe i w Settings MeGui wybierasz ??cie??kÄ? do tego programu.
Napisano 05 marca 2016 - 19:58

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
A może chciałbyś uruchomić płatności sms premium na swojej stronie internetowej? Do obsługi płatności sms premium rate, jedynym słusznym wyborem jest HotPay.pl!
Filmy online za darmo na Zalukaj? Oczywiście, że tak. Dowiedz się więcej o filmach online na Film Online CDA. Tylko najnowsze premiery filmowe.