Skocz do zawartości

Zmień kolory
Primary: Sky Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Secondary: Sky Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Pattern: Blank Waves Squares Notes Sharp Wood Rockface Leather Honey Vertical Triangles
Welcome to Uploaduj.com - Forum Zarabianie przez Internet - Zarabianie na Uploadzie / Uploadingu
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account

Nawet 10 PLN za pobranie jednego pliku w Polsce? Sprawdź narzędzia w Lead.Network

Sieć afiliacyjna System płatności online

Możesz nas wesprzeć!

Zdjęcie

Witamy na pok??adzie nowego Moderatora: Wilczur!

• Zaloguj siÄ™, aby dodać odpowiedź
42 odpowiedzi w tym temacie

wilczur

wilczur

On_23cm_Wawa

• U??ytkownik
  • 9 postów
Z czego zamierzasz ??artowaÄ?? Z tego, ??e Karczu mi zaufa??? Coraz lepsze kwiatki na tym forum wychodzÄ?. Ale po waszych wpisach widzia??em, ??e intelektem nie grzeszycie.
  • 0

HardPlayer

HardPlayer

Jestem Bogiem

• Administrator
  • 1 620 postów
Bardzo siÄ? cieszÄ? ??e masz o nas tak wysokie mniemanie.
  • 0

wilczur

wilczur

On_23cm_Wawa

• U??ytkownik
  • 9 postów

Wyja??niam w??a??nie na GG nowemu Modowi jakie zasady tu panujÄ? i obiecujÄ?, ??e siÄ? poprawi. Nie skre??lajcie go jeszcze.A HardPlayer ostatnio i tak zaniedbywa?? to forum, wiÄ?c powodzenia mu ??yczÄ? z jego w??asnym.

Tak, bardzo dobra decyzja. Panoszy?? siÄ? tu najwiÄ?cej, a po??ytku ??adnego. Niech idzie do diab??a.
  • 0

sewirus

sewirus

Zaawansowany

• Tutor
  • 1 059 postów
Z ciebie bÄ?dzie wiÄ?cej szk??d ni?? po??ytku dla forum. :lol: Moderator kt??ry nie potrafi siÄ? opanowaÄ? jest nic nie warty.
  • 2

6wHy6rY.png

wilczur

wilczur

On_23cm_Wawa

• U??ytkownik
  • 9 postów
A z Ciebie teraz jest po??ytek? Je??li piszesz g??upoty tutaj zamiast pomagaÄ? u??ytkownikom? Marnujesz m??j czas, za co te?? w przysz??o??ci bÄ?dzie ostrze??enie. Ju?? ja siÄ? o to postaram.
  • 0

sewirus

sewirus

Zaawansowany

• Tutor
  • 1 059 postów
Ze mnie jest wiÄ?kszy po??ytek ni?? z ciebie, przynajmniej mo??na ze mnÄ? na wszystkie tematy porozmawiaÄ? a z tobÄ? nie ma jak bo od razu nerwy ci puszczajÄ?.
  • 0

6wHy6rY.png

Michu

Michu

RozkrÄ?ca sie

• U??ytkownik
  • 343 postów
Takie co?? i to na pierwszego kwietnia ;)
Albo mi to co?? podejrzane jest albo przypadkowy zbieg okoliczno??ci.
  • 2

Konto porzucone.  :mellow:

sewirus

sewirus

Zaawansowany

• Tutor
  • 1 059 postów
Ja mam nadzieje ??e to tylko ??art na prima aprilis :D
  • 2

6wHy6rY.png

HardPlayer

HardPlayer

Jestem Bogiem

• Administrator
  • 1 620 postów
Jak ja bym chcia?? by to by?? ??art...
  • 3

wilczur

wilczur

On_23cm_Wawa

• U??ytkownik
  • 9 postów
Niestety dla was to nie jest ??art. Czas wziÄ?Ä? te forum w ryzy.
  • 0

sewirus

sewirus

Zaawansowany

• Tutor
  • 1 059 postów
Czyli szykuje siÄ? weso??o na forum :lol:
  • 1

6wHy6rY.png

TruanT

TruanT

??wie??o zarejestrowany

• U??ytkownik
  • 92 postów
Poczytalem sobie troche waszch wypowiedzi i nie powiem ze sie troche usmialem :D Osoba ,ktora nic nie wie co sie dzalo wczesniej na forum ustawia kazdego po kolei.

A z Ciebie teraz jest po??ytek? Je??li piszesz g??upoty tutaj zamiast pomagaÄ? u??ytkownikom? Marnujesz m??j czas, za co te?? w przysz??o??ci bÄ?dzie ostrze??enie. Ju?? ja siÄ? o to postaram.

Kolego od pomagania i pilnowania porzadku jestes ty rozumiem.Chcemy dowiedziec sie wiecej o tobie a nie bezsensownie dyskutowac.Mam nadzieje ,ze bedzie to osoba kulturalna i pomocna taka jaka powinna byc na tym stanowisku.Czas pokaze :heart:
  • 0
Nak*rwiam TÄ?CZE

Lupus

Lupus

??aczek

• VIP
  • 194 postów
Uda?? Wam siÄ? Prima Aprilis ;)
  • 3

Michu

Michu

RozkrÄ?ca sie

• U??ytkownik
  • 343 postów
Chocia?? w??a??ciwie to nie m??g?? byÄ? prima aprillis, bo skoro sewirus dosta?? warna, a wÄ?tpiÄ? by administracja tak chamsko postÄ?pi??a by zrobiÄ? kawa??, no chyba ??e wsp????pracujÄ? z sewirusem, i wszystko by??o z g??ry zaplanowane ;)
  • 1

Konto porzucone.  :mellow:

sewirus

sewirus

Zaawansowany

• Tutor
  • 1 059 postów
Warna nie dosta??em, ten pseudo mod nawet nie zna podstawowych funkcji skryptu :lol: Ale muszÄ? przyznaÄ? ??e karczu dobry ??art na 1 kwietnia wymy??li?? :D
  • 1

6wHy6rY.png

sockk

sockk

??aczek

• VIP
  • 210 postów
ale ??arcik ;p
  • 2

HardPlayer

HardPlayer

Jestem Bogiem

• Administrator
  • 1 620 postów
Dobrze Panowie. Przejrzeli??cie WaszÄ? kochanÄ? administracjÄ?. Zaiste by?? to prima aprilisowy ??art. Wiedzcie jednak, ??e nie zrobili??my tego z czystego pragnienia zabawy. Zrobili??my to by pielÄ?gnowaÄ? tradycjÄ?. Tylko trochÄ? mieli??my ubaw z was i wilczura, ale to nieistotne. Wa??ne, ??e kiedy?? jak przeczytacie ten wÄ?tek, to bÄ?dziecie siÄ? ??miaÄ?. My r??wnie?? i to jest najwa??niejsze.

Kilka fakt??w odno??nie tego wÄ?tku:
- w postaÄ? wilczura wszed??em ja (przepraszam za te ma??o inteligentne teksty, ale to wszystko dla tradycji moi kochani u??ytkownicy)
- pierwsze podejrzenia, ??e to ??art wysnu?? noutilus (brawo!)
- Karczu Was oszuka?? (tak dla przypomnienia)
- ranga moderatora w??a??nie zosta??a zdjÄ?ta u??ytkownikowi o nicku wilczur
- dementujÄ? plotki, zapoczÄ?tkowane przeze mnie, kt??re g??oszÄ?, ??e zak??adam nowe forum (Karczu by sobie beze mnie nie poradzi??, jak siÄ? dowiedzia??, ??e mam zamiar to zrobiÄ? to... zostawmy ten wÄ?tek) (wszystkich, kt??rzy pisali do mnie na PW przepraszam, bo prawdÄ? jest, ??e ich w jaki?? spos??b oszuka??em - w imiÄ? tradycji)
- nie wiem jak niekt??rzy mogli uwierzyÄ?, ??e dali??my tak odpowiedzialnÄ? rangÄ? takiemu u??ytkownikowi
- pomys??odawcÄ? pomys??u r??wnie?? by??em ja, tak ??e jak kto?? chce daÄ? mi za?? punkt reputacji, to proszÄ? siÄ? nie krÄ?powaÄ?

Mam nadziejÄ?, ??e ta ma??a prowokacja przypad??a Wam do gustu. NastÄ?pne lata bÄ?dÄ? bardziej owocne, je??li chodzi o prima aprilisowe ??arty. Czekajcie wiÄ?c cierpliwie. Weso??ego ??ycia!
  • 3

Karczu

Karczu

Administrator

• Administrator
  • 5 472 postów

- Karczu Was oszuka?? (tak dla przypomnienia)

Mog??e?? to sobie darowaÄ? :D Od poczÄ?tku do ko??ca Ty to wymy??li??e??, ja by??em tylko TwojÄ? marionetkÄ?.
  • 0

InteresujÄ? CiÄ? p??atno??ci mobilne, przyk??adowo przyjmowanie wp??at za po??rednictwem SMS Premium bÄ?d?? Direct Billing? Sprawd?? ofertÄ? HotPay.pl

Masz stronÄ? internetowÄ?, bazÄ? mailingowÄ?, fanpage na facebooku lub inne ??r??d??o dobrego ruchu? SieÄ? afiliacyjna Lead.Network dostarczy Ci najlepsze Programy partnerskie do zarobienia na Twoim zapleczu!

HardPlayer

HardPlayer

Jestem Bogiem

• Administrator
  • 1 620 postów
Nasi u??ytkownicy muszÄ? byÄ? poinformowani o wszystkim. Dos??ownie :).
  • 0

Karczu

Karczu

Administrator

• Administrator
  • 5 472 postów
No w??a??nie. Niech wiedzÄ? co wymy??li??e?? przeciw nim.
  • 0

InteresujÄ? CiÄ? p??atno??ci mobilne, przyk??adowo przyjmowanie wp??at za po??rednictwem SMS Premium bÄ?d?? Direct Billing? Sprawd?? ofertÄ? HotPay.pl

Masz stronÄ? internetowÄ?, bazÄ? mailingowÄ?, fanpage na facebooku lub inne ??r??d??o dobrego ruchu? SieÄ? afiliacyjna Lead.Network dostarczy Ci najlepsze Programy partnerskie do zarobienia na Twoim zapleczu!

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Potrzebna Ci naprawdę dobra sieć afiliacyjna do monetyzowania ruchu bądź pozyskiwania klientów? Na Lead.Network znajdziesz tylko najlepsze programy partnerskie z sieci!
A może chciałbyś uruchomić płatności sms premium na swojej stronie internetowej? Do obsługi płatności sms premium rate, jedynym słusznym wyborem jest HotPay.pl!
Filmy online za darmo na Zalukaj? Oczywiście, że tak. Dowiedz się więcej o filmach online na Film Online CDA. Tylko najnowsze premiery filmowe.