Login to Account Create an Account
![]() |
![]() |
|

Witamy na pok??adzie nowego Moderatora: Wilczur!
Napisano 01 kwietnia 2013 - 19:01

Napisano 01 kwietnia 2013 - 19:04

Tak, bardzo dobra decyzja. Panoszy?? siÄ? tu najwiÄ?cej, a po??ytku ??adnego. Niech idzie do diab??a.Wyja??niam w??a??nie na GG nowemu Modowi jakie zasady tu panujÄ? i obiecujÄ?, ??e siÄ? poprawi. Nie skre??lajcie go jeszcze.A HardPlayer ostatnio i tak zaniedbywa?? to forum, wiÄ?c powodzenia mu ??yczÄ? z jego w??asnym.
Napisano 01 kwietnia 2013 - 19:23

Napisano 01 kwietnia 2013 - 20:03

A z Ciebie teraz jest po??ytek? Je??li piszesz g??upoty tutaj zamiast pomagaÄ? u??ytkownikom? Marnujesz m??j czas, za co te?? w przysz??o??ci bÄ?dzie ostrze??enie. Ju?? ja siÄ? o to postaram.
Kolego od pomagania i pilnowania porzadku jestes ty rozumiem.Chcemy dowiedziec sie wiecej o tobie a nie bezsensownie dyskutowac.Mam nadzieje ,ze bedzie to osoba kulturalna i pomocna taka jaka powinna byc na tym stanowisku.Czas pokaze

Napisano 01 kwietnia 2013 - 20:26

Napisano 01 kwietnia 2013 - 23:38

Kilka fakt??w odno??nie tego wÄ?tku:
- w postaÄ? wilczura wszed??em ja (przepraszam za te ma??o inteligentne teksty, ale to wszystko dla tradycji moi kochani u??ytkownicy)
- pierwsze podejrzenia, ??e to ??art wysnu?? noutilus (brawo!)
- Karczu Was oszuka?? (tak dla przypomnienia)
- ranga moderatora w??a??nie zosta??a zdjÄ?ta u??ytkownikowi o nicku wilczur
- dementujÄ? plotki, zapoczÄ?tkowane przeze mnie, kt??re g??oszÄ?, ??e zak??adam nowe forum (Karczu by sobie beze mnie nie poradzi??, jak siÄ? dowiedzia??, ??e mam zamiar to zrobiÄ? to... zostawmy ten wÄ?tek) (wszystkich, kt??rzy pisali do mnie na PW przepraszam, bo prawdÄ? jest, ??e ich w jaki?? spos??b oszuka??em - w imiÄ? tradycji)
- nie wiem jak niekt??rzy mogli uwierzyÄ?, ??e dali??my tak odpowiedzialnÄ? rangÄ? takiemu u??ytkownikowi
- pomys??odawcÄ? pomys??u r??wnie?? by??em ja, tak ??e jak kto?? chce daÄ? mi za?? punkt reputacji, to proszÄ? siÄ? nie krÄ?powaÄ?
Mam nadziejÄ?, ??e ta ma??a prowokacja przypad??a Wam do gustu. NastÄ?pne lata bÄ?dÄ? bardziej owocne, je??li chodzi o prima aprilisowe ??arty. Czekajcie wiÄ?c cierpliwie. Weso??ego ??ycia!
Napisano 01 kwietnia 2013 - 23:45

Mog??e?? to sobie darowaÄ?- Karczu Was oszuka?? (tak dla przypomnienia)

InteresujÄ? CiÄ? p??atno??ci mobilne, przyk??adowo przyjmowanie wp??at za po??rednictwem SMS Premium bÄ?d?? Direct Billing? Sprawd?? ofertÄ? HotPay.pl
Masz stronÄ? internetowÄ?, bazÄ? mailingowÄ?, fanpage na facebooku lub inne ??r??d??o dobrego ruchu? SieÄ? afiliacyjna Lead.Network dostarczy Ci najlepsze Programy partnerskie do zarobienia na Twoim zapleczu!
Napisano 01 kwietnia 2013 - 23:51

Napisano 01 kwietnia 2013 - 23:57

InteresujÄ? CiÄ? p??atno??ci mobilne, przyk??adowo przyjmowanie wp??at za po??rednictwem SMS Premium bÄ?d?? Direct Billing? Sprawd?? ofertÄ? HotPay.pl
Masz stronÄ? internetowÄ?, bazÄ? mailingowÄ?, fanpage na facebooku lub inne ??r??d??o dobrego ruchu? SieÄ? afiliacyjna Lead.Network dostarczy Ci najlepsze Programy partnerskie do zarobienia na Twoim zapleczu!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
A może chciałbyś uruchomić płatności sms premium na swojej stronie internetowej? Do obsługi płatności sms premium rate, jedynym słusznym wyborem jest HotPay.pl!
Filmy online za darmo na Zalukaj? Oczywiście, że tak. Dowiedz się więcej o filmach online na Film Online CDA. Tylko najnowsze premiery filmowe.