Skocz do zawartości

Zmień kolory
Primary: Sky Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Secondary: Sky Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Pattern: Blank Waves Squares Notes Sharp Wood Rockface Leather Honey Vertical Triangles
Welcome to Uploaduj.com - Forum Zarabianie przez Internet - Zarabianie na Uploadzie / Uploadingu
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account

Nawet 10 PLN za pobranie jednego pliku w Polsce? Sprawdź narzędzia w Lead.Network

Sieć afiliacyjna System płatności online

Możesz nas wesprzeć!

Zdjęcie

ShareBay.net - Wasze Zarobki i Najlepsze Leady - Pochwalcie si�?!

• Zaloguj siÄ™, aby dodać odpowiedź
38 odpowiedzi w tym temacie

Sekhmet

Sekhmet

??wie??o zarejestrowany

• U??ytkownik
  • 11 postów

nseh.jpg

Plik na SB by?? podlinkowany przez pare godzin, a pobrania wpadaj�? przez 4dni.

S�? jakie?? op????nienia z zaliczaniem lead??w?

• 0

Karczu

Karczu

Administrator

• Administrator
  • 5 472 postów

Raczej nie ma op????nie?? :) Mo??liwe, ??e gdzie?? si�? zaindeksowa?? Tw??j link.

Ale to tylko kolejny pow??d, by wybiera�? w??a??nie ShareBay.net. Zw??aszcza, ??e obecnie mamy konkursik ;)

• 0

Interesuj�? Ci�? p??atno??ci mobilne, przyk??adowo przyjmowanie wp??at za po??rednictwem SMS Premium b�?d?? Direct Billing? Sprawd?? ofert�? HotPay.pl

Masz stron�? internetow�?, baz�? mailingow�?, fanpage na facebooku lub inne ??r??d??o dobrego ruchu? Sie�? afiliacyjna Lead.Network dostarczy Ci najlepsze Programy partnerskie do zarobienia na Twoim zapleczu!

smrodek11

smrodek11

Pocz�?tkuj�?cy

• U??ytkownik
  • 7 postów
m6mmu3.jpg

• 2

Karczu

Karczu

Administrator

• Administrator
  • 5 472 postów
Gratuluj�? ??adnego leada :)
  • 0

Interesuj�? Ci�? p??atno??ci mobilne, przyk??adowo przyjmowanie wp??at za po??rednictwem SMS Premium b�?d?? Direct Billing? Sprawd?? ofert�? HotPay.pl

Masz stron�? internetow�?, baz�? mailingow�?, fanpage na facebooku lub inne ??r??d??o dobrego ruchu? Sie�? afiliacyjna Lead.Network dostarczy Ci najlepsze Programy partnerskie do zarobienia na Twoim zapleczu!

HardPlayer

HardPlayer

Jestem Bogiem

• Administrator
  • 1 620 postów

Gratuluj�? i oby tak dalej :).

• 0

smrodek11

smrodek11

Pocz�?tkuj�?cy

• U??ytkownik
  • 7 postów

llz0b2.jpg

Wi�?cej wkr??tce :)

Użytkownik smrodek11 edytował ten post 14 sierpnia 2013 - 21:45

• 1

Karczu

Karczu

Administrator

• Administrator
  • 5 472 postów

Oby! Gratuluj�? lead??w :)

• 0

DawidFB

DawidFB

??wie??o zarejestrowany

• U??ytkownik
  • 13 postów

Co taka niska Australia ;O Ale gratuluj�? pobra??.

• 0

Karczu

Karczu

Administrator

• Administrator
  • 5 472 postów
Jej konwersja rzadko spada poni??ej 20-25% ;)
  • 0

sewirus

sewirus

Zaawansowany

• Tutor
  • 1 059 postów

di-3X1J.png

:heart: ShareBay  :heart:

• 2

6wHy6rY.png

gregry9789

gregry9789

Pocz�?tkuj�?cy

• U??ytkownik
  • 3 postów

...Trzeci dzie?? wsp????pracy z sharebay.net...

Załączony plik  sb13.png   31,64 KB   42 Ilość pobraÅ„

Pozdrawiam :)

Użytkownik gregry9789 edytował ten post 28 września 2013 - 14:21

• 2

sewirus

sewirus

Zaawansowany

• Tutor
  • 1 059 postów

Wow  gratulacje gregry ;) 

• 1

6wHy6rY.png

Karczu

Karczu

Administrator

• Administrator
  • 5 472 postów

Tak trzyma�?! :)

• 0

delirek

delirek

??wie??o zarejestrowany

• U??ytkownik
  • 82 postów

dm-D4Y7.png

Użytkownik delirek edytował ten post 29 września 2013 - 11:42

• 0

oskarkxyz

oskarkxyz

??wie??o zarejestrowany

• U??ytkownik
  • 32 postów

Jak wy to do cholery robicie? >.>

Gdyby kto?? m??g??by mi pom??c z promowaniem mojego bloga (chodzi mi o jakie?? rady oczywi??cie), kt??ry ma dobre dowody na to, ??e hacki dzia??aj�? (ju?? mam plan na nast�?pne 3 hacki, ale nie chce mi si�? tego nagrywa�? :( ) to by??bym wdzi�?czny. Nie robi�? nic, tylko wrzucam viewsy, like'y i commenty na u2bviews. Wiem, leniwiec jestem. Blog jak to blog dla pocz�?tkuj�?cego na PPA, jest o hackach, ale z jednym postem nieco zarobi??em, chocia?? ka??dy lead s??aby w por??wnaniu do was.

http://oi41.tinypic.com/sfcxvo.jpg

Użytkownik oskarkxyz edytował ten post 29 września 2013 - 23:12

• 0

gregry9789

gregry9789

Pocz�?tkuj�?cy

• U??ytkownik
  • 3 postów

Przy Twoim ruchu to tragedii nie ma - wr�?cz bym powiedzia??, ??e konwersja jest dobra :)

Napisa??e??, ??e nie chce Ci si�? nagrywa�? filmik??w... bez pracy to niestety kasa nie zacznie wp??ywa�? - ma??ymi krokami buduj ruch na swoim blogu.

Ja te?? mam problem z ruchem bo dopiero zaczynam w tym dzia??a�? - co prawda kilka dni temu trafi??em na dobr�? nisz�? i spos??b na pozyskanie ruchu, niestety w chwili obecnej to ju?? si�? nie sprawdza i z 9 tys odwiedzin dziennie ruch spad?? do 2 tys a dzisiaj ju?? b�?dzie gorzej...

Załączony plik  scrr.JPG   34,78 KB   35 Ilość pobraÅ„

• 0

Karczu

Karczu

Administrator

• Administrator
  • 5 472 postów

To ja mo??e umieszcz�? leada z Francji Micha??a, nr 1 z Topki dzi?? :) Screen z innego forum:

http://scr.hu/0lxy/yy0rh

Francja - $24.12

• 1

oskarkxyz

oskarkxyz

??wie??o zarejestrowany

• U??ytkownik
  • 32 postów

Jakim cudem ty masz 2k? 9k? Siedzisz w tym od niedawna?: O

Dzisiaj pobranie za 0.37$ z Kanady. 24 offers clicked, 1 lead.

wg 99counters.com 11 os??b today.

@@edit

Nieco przesta??em si�? w to bawi�?, wysadzi??o mi dysk, straci??em filmiki, znaki wodne, loga i inne duperele no i przede wszystkim zapa??...

mimo wszystko po kilku dniach nic nie robienia wpad??o mi 0.02$. Karczu, jak to mo??liwe, skoro na sharebay.net jest napisane, ??e minimalna "nagroda" to 0.15$? :(

@@edit2 - nie chc�? nabija�? bezmy??lnie post??w

Po 4 dniach od ostatniego postu... powa??nie nikt si�? tutaj ju?? nie chwali swoimi zarobkami? :(

Mam nadziej�?, ??e uwierzycie mi na s??owo (jak wklejam to si�? robi taka fajna tabletka, a jak daj�? podgl�?d to wszystko si�? rozrzuca ;(), wi�?c tak:

Views: 4 Gateway opens: 2 Offers clicked: 5 Leads: 2
                             EPC: 0,26
                             Conversion: 40%
                             Total earnings: $ 1.28

Jedno pobranie z USA za 0.72$, drugie z Brazylii za 0.56$. Konwersja ca??kiem mi si�? podoba :) Powiem szczerze, ??e strasznie si�? zdziwi??em, bo do teraz tego nie rozumiem. Kupuj�? viewsy wieczorem na u2bviews i po 2h z 10 today (99counters.com) robi mi si�? 25 na blogu. Po mimo ruchu z Syrii, Wietnamu i innych r????nych pa??stw to by??o 0 lead??w, ale i tak jestem zadowolony ruchem na stronie :)

Użytkownik oskarkxyz edytował ten post 13 października 2013 - 07:56

• 0

delirek

delirek

??wie??o zarejestrowany

• U??ytkownik
  • 82 postów

Oh, ah :D

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Potrzebna Ci naprawdę dobra sieć afiliacyjna do monetyzowania ruchu bądź pozyskiwania klientów? Na Lead.Network znajdziesz tylko najlepsze programy partnerskie z sieci!
A może chciałbyś uruchomić płatności sms premium na swojej stronie internetowej? Do obsługi płatności sms premium rate, jedynym słusznym wyborem jest HotPay.pl!
Filmy online za darmo na Zalukaj? Oczywiście, że tak. Dowiedz się więcej o filmach online na Film Online CDA. Tylko najnowsze premiery filmowe.