Plik na SB by?? podlinkowany przez pare godzin, a pobrania wpadajÄ? przez 4dni.
SÄ? jakie?? op????nienia z zaliczaniem lead??w?
![]() |
![]() |
|
Raczej nie ma op????nie?? Mo??liwe, ??e gdzie?? siÄ? zaindeksowa?? Tw??j link.
Ale to tylko kolejny pow??d, by wybieraÄ? w??a??nie ShareBay.net. Zw??aszcza, ??e obecnie mamy konkursik
InteresujÄ? CiÄ? p??atno??ci mobilne, przyk??adowo przyjmowanie wp??at za po??rednictwem SMS Premium bÄ?d?? Direct Billing? Sprawd?? ofertÄ? HotPay.pl
Masz stronÄ? internetowÄ?, bazÄ? mailingowÄ?, fanpage na facebooku lub inne ??r??d??o dobrego ruchu? SieÄ? afiliacyjna Lead.Network dostarczy Ci najlepsze Programy partnerskie do zarobienia na Twoim zapleczu!
InteresujÄ? CiÄ? p??atno??ci mobilne, przyk??adowo przyjmowanie wp??at za po??rednictwem SMS Premium bÄ?d?? Direct Billing? Sprawd?? ofertÄ? HotPay.pl
Masz stronÄ? internetowÄ?, bazÄ? mailingowÄ?, fanpage na facebooku lub inne ??r??d??o dobrego ruchu? SieÄ? afiliacyjna Lead.Network dostarczy Ci najlepsze Programy partnerskie do zarobienia na Twoim zapleczu!
Oby! GratulujÄ? lead??w
Tak trzymaÄ?!
Jak wy to do cholery robicie? >.>
Gdyby kto?? m??g??by mi pom??c z promowaniem mojego bloga (chodzi mi o jakie?? rady oczywi??cie), kt??ry ma dobre dowody na to, ??e hacki dzia??ajÄ? (ju?? mam plan na nastÄ?pne 3 hacki, ale nie chce mi siÄ? tego nagrywaÄ? ) to by??bym wdziÄ?czny. Nie robiÄ? nic, tylko wrzucam viewsy, like'y i commenty na u2bviews. Wiem, leniwiec jestem. Blog jak to blog dla poczÄ?tkujÄ?cego na PPA, jest o hackach, ale z jednym postem nieco zarobi??em, chocia?? ka??dy lead s??aby w por??wnaniu do was.
http://oi41.tinypic.com/sfcxvo.jpg
Użytkownik oskarkxyz edytował ten post 29 września 2013 - 23:12
Przy Twoim ruchu to tragedii nie ma - wrÄ?cz bym powiedzia??, ??e konwersja jest dobra
Napisa??e??, ??e nie chce Ci siÄ? nagrywaÄ? filmik??w... bez pracy to niestety kasa nie zacznie wp??ywaÄ? - ma??ymi krokami buduj ruch na swoim blogu.
Ja te?? mam problem z ruchem bo dopiero zaczynam w tym dzia??aÄ? - co prawda kilka dni temu trafi??em na dobrÄ? niszÄ? i spos??b na pozyskanie ruchu, niestety w chwili obecnej to ju?? siÄ? nie sprawdza i z 9 tys odwiedzin dziennie ruch spad?? do 2 tys a dzisiaj ju?? bÄ?dzie gorzej...
scrr.JPG 34,78 KB
35 Ilość pobrań
To ja mo??e umieszczÄ? leada z Francji Micha??a, nr 1 z Topki dzi?? Screen z innego forum:
Francja - $24.12
Jakim cudem ty masz 2k? 9k? Siedzisz w tym od niedawna?: O
Dzisiaj pobranie za 0.37$ z Kanady. 24 offers clicked, 1 lead.
wg 99counters.com 11 os??b today.
@@edit
Nieco przesta??em siÄ? w to bawiÄ?, wysadzi??o mi dysk, straci??em filmiki, znaki wodne, loga i inne duperele no i przede wszystkim zapa??...
mimo wszystko po kilku dniach nic nie robienia wpad??o mi 0.02$. Karczu, jak to mo??liwe, skoro na sharebay.net jest napisane, ??e minimalna "nagroda" to 0.15$?
@@edit2 - nie chcÄ? nabijaÄ? bezmy??lnie post??w
Po 4 dniach od ostatniego postu... powa??nie nikt siÄ? tutaj ju?? nie chwali swoimi zarobkami?
Mam nadziejÄ?, ??e uwierzycie mi na s??owo (jak wklejam to siÄ? robi taka fajna tabletka, a jak dajÄ? podglÄ?d to wszystko siÄ? rozrzuca ;(), wiÄ?c tak:
Views: 4 Gateway opens: 2 Offers clicked: 5 Leads: 2
EPC: 0,26
Conversion: 40%
Total earnings: $ 1.28
Jedno pobranie z USA za 0.72$, drugie z Brazylii za 0.56$. Konwersja ca??kiem mi siÄ? podoba Powiem szczerze, ??e strasznie siÄ? zdziwi??em, bo do teraz tego nie rozumiem. KupujÄ? viewsy wieczorem na u2bviews i po 2h z 10 today (99counters.com) robi mi siÄ? 25 na blogu. Po mimo ruchu z Syrii, Wietnamu i innych r????nych pa??stw to by??o 0 lead??w, ale i tak jestem zadowolony ruchem na stronie
Użytkownik oskarkxyz edytował ten post 13 października 2013 - 07:56
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych