Plik na SB by?? podlinkowany przez pare godzin, a pobrania wpadaj�? przez 4dni.
S�? jakie?? op????nienia z zaliczaniem lead??w?
![]() |
![]() |
|
Raczej nie ma op????nie?? Mo??liwe, ??e gdzie?? si�? zaindeksowa?? Tw??j link.
Ale to tylko kolejny pow??d, by wybiera�? w??a??nie ShareBay.net. Zw??aszcza, ??e obecnie mamy konkursik
Interesuj�? Ci�? p??atno??ci mobilne, przyk??adowo przyjmowanie wp??at za po??rednictwem SMS Premium b�?d?? Direct Billing? Sprawd?? ofert�? HotPay.pl
Masz stron�? internetow�?, baz�? mailingow�?, fanpage na facebooku lub inne ??r??d??o dobrego ruchu? Sie�? afiliacyjna Lead.Network dostarczy Ci najlepsze Programy partnerskie do zarobienia na Twoim zapleczu!
Interesuj�? Ci�? p??atno??ci mobilne, przyk??adowo przyjmowanie wp??at za po??rednictwem SMS Premium b�?d?? Direct Billing? Sprawd?? ofert�? HotPay.pl
Masz stron�? internetow�?, baz�? mailingow�?, fanpage na facebooku lub inne ??r??d??o dobrego ruchu? Sie�? afiliacyjna Lead.Network dostarczy Ci najlepsze Programy partnerskie do zarobienia na Twoim zapleczu!
Oby! Gratuluj�? lead??w
Tak trzyma�?!
Jak wy to do cholery robicie? >.>
Gdyby kto?? m??g??by mi pom??c z promowaniem mojego bloga (chodzi mi o jakie?? rady oczywi??cie), kt??ry ma dobre dowody na to, ??e hacki dzia??aj�? (ju?? mam plan na nast�?pne 3 hacki, ale nie chce mi si�? tego nagrywa�? ) to by??bym wdzi�?czny. Nie robi�? nic, tylko wrzucam viewsy, like'y i commenty na u2bviews. Wiem, leniwiec jestem. Blog jak to blog dla pocz�?tkuj�?cego na PPA, jest o hackach, ale z jednym postem nieco zarobi??em, chocia?? ka??dy lead s??aby w por??wnaniu do was.
http://oi41.tinypic.com/sfcxvo.jpg
Użytkownik oskarkxyz edytował ten post 29 września 2013 - 23:12
Przy Twoim ruchu to tragedii nie ma - wr�?cz bym powiedzia??, ??e konwersja jest dobra
Napisa??e??, ??e nie chce Ci si�? nagrywa�? filmik??w... bez pracy to niestety kasa nie zacznie wp??ywa�? - ma??ymi krokami buduj ruch na swoim blogu.
Ja te?? mam problem z ruchem bo dopiero zaczynam w tym dzia??a�? - co prawda kilka dni temu trafi??em na dobr�? nisz�? i spos??b na pozyskanie ruchu, niestety w chwili obecnej to ju?? si�? nie sprawdza i z 9 tys odwiedzin dziennie ruch spad?? do 2 tys a dzisiaj ju?? b�?dzie gorzej...
scrr.JPG 34,78 KB
35 Ilość pobrań
To ja mo??e umieszcz�? leada z Francji Micha??a, nr 1 z Topki dzi?? Screen z innego forum:
Francja - $24.12
Jakim cudem ty masz 2k? 9k? Siedzisz w tym od niedawna?: O
Dzisiaj pobranie za 0.37$ z Kanady. 24 offers clicked, 1 lead.
wg 99counters.com 11 os??b today.
@@edit
Nieco przesta??em si�? w to bawi�?, wysadzi??o mi dysk, straci??em filmiki, znaki wodne, loga i inne duperele no i przede wszystkim zapa??...
mimo wszystko po kilku dniach nic nie robienia wpad??o mi 0.02$. Karczu, jak to mo??liwe, skoro na sharebay.net jest napisane, ??e minimalna "nagroda" to 0.15$?
@@edit2 - nie chc�? nabija�? bezmy??lnie post??w
Po 4 dniach od ostatniego postu... powa??nie nikt si�? tutaj ju?? nie chwali swoimi zarobkami?
Mam nadziej�?, ??e uwierzycie mi na s??owo (jak wklejam to si�? robi taka fajna tabletka, a jak daj�? podgl�?d to wszystko si�? rozrzuca ;(), wi�?c tak:
Views: 4 Gateway opens: 2 Offers clicked: 5 Leads: 2
EPC: 0,26
Conversion: 40%
Total earnings: $ 1.28
Jedno pobranie z USA za 0.72$, drugie z Brazylii za 0.56$. Konwersja ca??kiem mi si�? podoba Powiem szczerze, ??e strasznie si�? zdziwi??em, bo do teraz tego nie rozumiem. Kupuj�? viewsy wieczorem na u2bviews i po 2h z 10 today (99counters.com) robi mi si�? 25 na blogu. Po mimo ruchu z Syrii, Wietnamu i innych r????nych pa??stw to by??o 0 lead??w, ale i tak jestem zadowolony ruchem na stronie
Użytkownik oskarkxyz edytował ten post 13 października 2013 - 07:56
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych