Zarabiaj na Astrocash.org z Ciamciajem!
Jeste?? nowy w PPA?
Zarabia??e?? ju?? kiedy?? ale nie masz pomys????w?
Chcesz znale??Ä? nowe metody promowania siÄ?, zwiÄ?kszyÄ? swoje zarobki?
PomogÄ? Ci w tym!
- Powiem, nauczÄ?, jak od poczÄ?tku zarabiaÄ? w PPA, na czym siÄ? to opiera, jak to ugry??Ä? i jak zarabiaÄ? jak najwiÄ?cej.
- NauczÄ? CiÄ? jak za??o??yÄ? w??asnÄ? strone/bloga, podpowiem gdzie to zrobiÄ?, zar??wno w p??atnej jak i darmowej "opcji". PomogÄ? Ci przy wordpressie, pozycjonowaniu, szablonach, grafice.
- Poka??e Ci co wrzucaÄ? na poczÄ?tku, jak na tym najwiÄ?cej zarabiaÄ?
- Je??li masz ju?? do??wiadczenie w PPA, pomogÄ? znale??Ä? nowe nisze, rozbudowaÄ? istniejÄ?ce o nowe miejsca promowania itp
- NauczÄ? CiÄ? jak skutecznie pozycjonowaÄ? TwojÄ? stronÄ?, pomogÄ? w pozycjonowaniu w??asnymi programami.
- Odpowiem na wszystkie pytania zwiÄ?zane z PPA i nie tylko
Czego oczekujÄ??
- Zarabiania na AstroCash.org
- Wystarczy, ??e za??o??ysz konto na Astrocash.org z mojego polecenia, bÄ?d?? je??li ju?? masz konto podasz mi sw??j nick
- ChÄ?ci do pracy i zarabiania!
Jak siÄ? ze mnÄ? skontaktowaÄ??
http://help.astrocash.org - preferowana forma kontaktu
PW na forum
[email protected] - preferowana forma kontaktu
Postaram siÄ? na wszystkie wiadomo??ci odpowiedzieÄ? jak najszybciej, uprzedzam, ??e te?? mam ??ycie i momentami mogÄ? nie byÄ? w stanie odpowiedzieÄ? i proszÄ? o wyrozumia??o??Ä?
ZachÄ?cam do zadawania pyta?? i rozwijania niejasno??ci. Na stronie pojawiÄ? siÄ? w kr??tkim czasie podstawowe poradniki, na temat bardziej z??o??onych, nowych metod promowania itp proponuje kontakt sta??y
Grudzie?? (1 miesiÄ?c):
Zarobki w AstroCash do 28 stycznia: