Login to Account Create an Account
![]() |
![]() |
|

Jak wyglÄ?da wasz pulpit?
Napisano 31 stycznia 2013 - 17:18

Ale szczerze m??wiÄ?c to lotto mi to od dawna.
InteresujÄ? CiÄ? p??atno??ci mobilne, przyk??adowo przyjmowanie wp??at za po??rednictwem SMS Premium bÄ?d?? Direct Billing? Sprawd?? ofertÄ? HotPay.pl
Masz stronÄ? internetowÄ?, bazÄ? mailingowÄ?, fanpage na facebooku lub inne ??r??d??o dobrego ruchu? SieÄ? afiliacyjna Lead.Network dostarczy Ci najlepsze Programy partnerskie do zarobienia na Twoim zapleczu!
Guest_noutilus_*
Napisano 23 marca 2013 - 20:58

Informacje techniczne:
System: Ubuntu 12.04.2 LTS z jÄ?drem 3.2.0-39-generic
??rodowisko: Unity
Styl: Ambiance (domy??lny motyw)
Tapeta: ubuntu_server_wallpaper_v5_by_sircrow-d36x6f3
Uruchomione aplikacje: Kadu, Chrome, KRDC, f.lux

Guest_noutilus_*
Napisano 18 maja 2013 - 20:34

Sewirus Visual Basica da siÄ? uruchomiÄ? na Linuxie za pomocÄ? Virtual Machine, na kt??rym dodajesz wirtualny system operacyjny w twoim przypadku by?? by to pewnie kt??ry?? z rodziny Microsoft Windows. Przez wine raczej Virtual Basic nie ruszy, ale jak by siÄ? upar?? to mo??na sprawdziÄ? aplikacjÄ? PlayOnLinux pod jakÄ? wersjÄ? wine najlepiej go skompilowaÄ?.
PowracajÄ?c do tematu, niedawno pojawi??a siÄ? nowa wersja Ubuntu 13.04, wiÄ?c szybko przesiad??em siÄ? z 12.04 na najnowszÄ? oficjalnÄ? wersjÄ? systemu. Zmian za wiele nie ma, za to system pracuje teraz szybciej, jest lepiej zoptymalizowany i zosta?? wzbogacony o kilka udogodnie??, kt??re u??atwiajÄ? pracÄ?.
Oczywi??cie kluczowÄ? zmianÄ? jest tutaj aktualizacja jÄ?dra systemu z wersji 3.2 na 3.8. Spowodowa??o to ??e system jest o wiele szybszy i pobiera mniej zasob??w procesora i pamiÄ?ci ram.
Informacje techniczne:
System: Ubuntu 13.04 Raring z jÄ?drem 3.8.0-21-generic
??rodowisko: Unity
Styl: Ambiance (domy??lny motyw)
Tapeta: fight-club-1366x768.jpg
Uruchomione aplikacje: f.lux, Chrome, EXSite Bot
Dla mnie z systemu korzysta siÄ? o jakie?? 50% lepiej ni?? z poprzedniej wersji mimo i?? zmian jest niewiele.
Guest_noutilus_*
Napisano 18 maja 2013 - 21:58

Aktualizacji do wersji 13.04 nie mo??esz przeprowadziÄ? z tego wzglÄ?du i?? nie masz oficjalnej wersji 12.04 z Ubuntu.com, a chyba remixa Ubuntu 12.04 Przyjazny Puchacz z Ubuntu.pl. Update bÄ?dziesz mia?? wtedy kiedy Ubuntu.pl wyda remixa wersji 13.04 pod nazwÄ? kodowÄ? Zapalona Kotofretka.
Napisano 24 maja 2013 - 17:19

Napisano 30 lipca 2013 - 19:02

InteresujÄ? CiÄ? p??atno??ci mobilne, przyk??adowo przyjmowanie wp??at za po??rednictwem SMS Premium bÄ?d?? Direct Billing? Sprawd?? ofertÄ? HotPay.pl
Masz stronÄ? internetowÄ?, bazÄ? mailingowÄ?, fanpage na facebooku lub inne ??r??d??o dobrego ruchu? SieÄ? afiliacyjna Lead.Network dostarczy Ci najlepsze Programy partnerskie do zarobienia na Twoim zapleczu!
Napisano 30 lipca 2013 - 19:31

Ja niedawno po formacie, ale muszÄ? siÄ? pochwaliÄ? nowÄ? zabawkÄ?- Fences.
Wcze??niej wielki burdel, nie wiedzia??em gdzie co mam, a teraz cud, mi??d, malina
Gad??ecik w wersji 1.0 jest na open source, i zajmuje nam max 15MB RAM'u. Polecam.
Użytkownik Michu edytował ten post 30 lipca 2013 - 19:33
Konto porzucone.
Napisano 30 lipca 2013 - 19:35

Sewirus widzÄ? edukujesz siÄ? w systemach Linux - o to chodzi :-). Ten interfejs po prawej to jak mniemam conky lub jaki?? inny alternatywny program
.Nawet ciekawy styl do niego masz, sam skroba??e?? kod czy to gotowiec z neta?
No szczerze to linux strasznie mi siÄ? spodoba?? a ten interfejs to widget z screenlets
Guest_noutilus_*
Napisano 30 lipca 2013 - 19:46

No szczerze to linux strasznie mi siÄ? spodoba??
a ten interfejs to widget z screenlets
Ju?? gdzie?? to pisa??em ??e Linux to co?? wiÄ?cej ni?? system operacyjny... Tak naprawdÄ? im d??u??ej na nim siedzisz tym, wiÄ?cej poznasz jego mo??liwo??ci, na tym systemie wed??ug mnie mo??na zrobiÄ? wszystko bez wyjÄ?tku - tylko trzeba to oczywi??cie lubiÄ?.
Polecam ci sprawdziÄ? conky to jest dopiero wypasiony program, style do widget??w piszesz prawie tak jak html/css tylko sk??adnie sÄ? inne :-) Chyba sam sobie co?? skrobne bo chyba z p???? roku siÄ? z nim nie bawi??em.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
A może chciałbyś uruchomić płatności sms premium na swojej stronie internetowej? Do obsługi płatności sms premium rate, jedynym słusznym wyborem jest HotPay.pl!
Filmy online za darmo na Zalukaj? Oczywiście, że tak. Dowiedz się więcej o filmach online na Film Online CDA. Tylko najnowsze premiery filmowe.