Skocz do zawartości

Zmień kolory
Primary: Sky Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Secondary: Sky Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Pattern: Blank Waves Squares Notes Sharp Wood Rockface Leather Honey Vertical Triangles
Welcome to Uploaduj.com - Forum Zarabianie przez Internet - Zarabianie na Uploadzie / Uploadingu
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account

Nawet 10 PLN za pobranie jednego pliku w Polsce? Sprawdź narzędzia w Lead.Network

Sieć afiliacyjna System płatności online

Możesz nas wesprzeć!

Jak wyglÄ?da wasz pulpit?

• Zaloguj siÄ™, aby dodać odpowiedź
110 odpowiedzi w tym temacie

Guest_noutilus_*

Guest_noutilus_*
  • Go??Ä?
Od, taka zabawa co by siÄ? nie nudziÄ? na forum.

System: Linux Mint 14 "Nadia" z najnowszym stabilnym jÄ?drem 3.7.2
??rodowisko: MATE, kt??re jest forkiem GNOME 2.32
Motyw: Mint-X (domy??lny motyw)
Ikony: Mint-X (domy??lne ikony)
Tapeta: Linux Mint 14 (domy??lna tapeta)
Uruchomione aplikacje: Terminal, Kadu, Skype, JDownloader, f.lux, Menad??er oprogramowania, Chromium, Transmission, KRDC

Dołączona grafika
  • 0

Frix93

Frix93

RozkrÄ?ca sie

• U??ytkownik
  • 448 postów
http://zapodaj.net/f...10e419.png.html - nie mog??em znale??Ä? hostu, kt??ry pomie??Ä?i plik :)
  • 0

AgainFlare

AgainFlare

??wie??o zarejestrowany

• U??ytkownik
  • 42 postów
Zobaczy??em Twojego minta i znowu mnie kusi na linuxa mint/ubuntu ; (
Dołączona grafika
  • 0

Guest_noutilus_*

Guest_noutilus_*
  • Go??Ä?
Zdecydowanie polecam teraz Minta, chyba ??e komu?? odpowiada ??rodowisko Unity na ubuntu. Mia??em ubuntu z unity i za d??ugo na nim nie posiedzia??em mimo ??e zainstalowa??em tam ??rodowisko Gnome.

U mnie pulpit dynamicznie przybiera nowych element??w, wiÄ?c to obecny jego stan.

System: Linux Mint 14 "Nadia" z najnowszym stabilnym jÄ?drem 3.7.2-030702-generic
??rodowisko: GNOME/MATE
Motyw: Mint-X (domy??lny motyw)
Ikony: Mint-X (domy??lne ikony)
Tapeta: nike_just_do_it-1366x768.jpg
Uruchomione aplikacje: Chromium, KRDC, Pidgin, f.lux, Mened??er aktualizacji, conky

Dołączona grafika
  • 0

AgainFlare

AgainFlare

??wie??o zarejestrowany

• U??ytkownik
  • 42 postów
Ok, po konwersjach z noutilusem, wgra??em sobie Linux Mint. Niestety nie przypad?? mi do gustu, i zmieni??em na Ubuntu. Jak na razie :heart:

Dołączona grafika
  • 0

Karczu

Karczu

Administrator

• Administrator
  • 5 472 postów
M??j pulpit na kompach na kt??rych pracujÄ? wyglÄ?da z regu??y tak:

Dołączona grafika
  • 0

InteresujÄ? CiÄ? p??atno??ci mobilne, przyk??adowo przyjmowanie wp??at za po??rednictwem SMS Premium bÄ?d?? Direct Billing? Sprawd?? ofertÄ? HotPay.pl

Masz stronÄ? internetowÄ?, bazÄ? mailingowÄ?, fanpage na facebooku lub inne ??r??d??o dobrego ruchu? SieÄ? afiliacyjna Lead.Network dostarczy Ci najlepsze Programy partnerskie do zarobienia na Twoim zapleczu!

AgainFlare

AgainFlare

??wie??o zarejestrowany

• U??ytkownik
  • 42 postów
@up Hehe, fajnie Ci to wysz??o ; )

Ja generalnie nie mia??em nigdy wiÄ?cej ni?? 2 rzÄ?dki ikonek. ZrobiÄ? jaki?? folder i dodaje tam swoje pliki itp.
  • 0

Guest_noutilus_*

Guest_noutilus_*
  • Go??Ä?
Karczu fajna tapeta :-)
  • 0

HardPlayer

HardPlayer

Jestem Bogiem

• Administrator
  • 1 620 postów
Eee, Karczu uporzÄ?dkowa??e?? pulpit odkÄ?d ostatnio na niego patrzy??em. Teraz jest fajnie i przejrzy??cie.
  • 1

Sanjaro

Sanjaro

??wie??o zarejestrowany

• U??ytkownik
  • 47 postów
Dołączona grafika
Przecietny pulpit, apropos linux'a mialem kiedys Mint'a i bylem zadowolony, ale nie byl tak zawodny jak windows bo nie moglem na nim wszystkich gier odpalac ;/
  • 0

Guest_noutilus_*

Guest_noutilus_*
  • Go??Ä?
Sanjaro wystarczy??o zainstalowaÄ? cedege.
  • 1

Utilaft

Utilaft

PoczÄ?tkujÄ?cy

• U??ytkownik
  • 8 postów
Aktualnie Linux Mint 14 Nadia Cinnamon

Dołączona grafika
  • 0

Guest_noutilus_*

Guest_noutilus_*
  • Go??Ä?
U mnie natomiast z powrotem zawita?? Linux Ubuntu 12.04.1 LTS z nazwÄ? kodowÄ? Przyjazny Puchacz.

System zoptymalizowany wed??ug poradnika po instalacyjnego z kilkoma zmianami w systemie. Reszta praktycznie bez zmian, czyli domy??le ??rodowisko Unity.

Informacje techniczne:
System: Ubuntu 12.04.1 LTS z jÄ?drem 3.2.0-36-generic
??rodowisko: Unity
Styl: Ambiance (domy??lny motyw)
Tapeta: african_lion-1366x768.jpg
Uruchomione aplikacje: Steam Beta (z w??Ä?czonÄ? defragmentacjÄ?), Kadu, Deluge, Google Chrome, KRDC (z po??Ä?czonym serwerem dedykowanym)

Dołączona grafika
  • 0

Michu

Michu

RozkrÄ?ca sie

• U??ytkownik
  • 343 postów
a to moje ;) [zamaza??em niekt??re tytu??y i informacje kt??rych nie chce ujawniaÄ?]
system Windows 8
http://zapodaj.net/f...5c1227.png.html
  • 0

Konto porzucone.  :mellow:

sewirus

sewirus

Zaawansowany

• Tutor
  • 1 059 postów
A tak m??j w7 wyglÄ?da

Dołączona grafika
  • 0

6wHy6rY.png

zardoz

zardoz

PoczÄ?tkujÄ?cy

• U??ytkownik
  • 4 postów
@sewirus ciekawa tapeta :-) dasz na niÄ? namiary ?
  • 0
Radisaster - Post-Apo

Xarsis

Xarsis

??wie??o zarejestrowany

• U??ytkownik
  • 17 postów
Pulpit starego laptopa mojej siostry kt??rego dosta??em na dobicie, siedze na nim g????wnie tylko na necie. Do lepszych zabaw mam PC w pokoju obok :P
Dołączona grafika
  • 1

"Po??Ä?czona paktem przy d??wiÄ?kach z g??o??nika
To razem do kupy zwie siÄ?
PAKTOFONIKA
Rah pod Magika i Fokusa eskortÄ?
Ku odleg??ym portom
"

sewirus

sewirus

Zaawansowany

• Tutor
  • 1 059 postów
Za Legie masz reputa :D
  • 2

6wHy6rY.png

Karczu

Karczu

Administrator

• Administrator
  • 5 472 postów
A ode mnie wpierdol!!!
Spoiler

• 2

InteresujÄ? CiÄ? p??atno??ci mobilne, przyk??adowo przyjmowanie wp??at za po??rednictwem SMS Premium bÄ?d?? Direct Billing? Sprawd?? ofertÄ? HotPay.pl

Masz stronÄ? internetowÄ?, bazÄ? mailingowÄ?, fanpage na facebooku lub inne ??r??d??o dobrego ruchu? SieÄ? afiliacyjna Lead.Network dostarczy Ci najlepsze Programy partnerskie do zarobienia na Twoim zapleczu!

Xarsis

Xarsis

??wie??o zarejestrowany

• U??ytkownik
  • 17 postów
Fajnie ze spoilerem zrobi??e?? :D
  • 1

"Po??Ä?czona paktem przy d??wiÄ?kach z g??o??nika
To razem do kupy zwie siÄ?
PAKTOFONIKA
Rah pod Magika i Fokusa eskortÄ?
Ku odleg??ym portom
"

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Potrzebna Ci naprawdę dobra sieć afiliacyjna do monetyzowania ruchu bądź pozyskiwania klientów? Na Lead.Network znajdziesz tylko najlepsze programy partnerskie z sieci!
A może chciałbyś uruchomić płatności sms premium na swojej stronie internetowej? Do obsługi płatności sms premium rate, jedynym słusznym wyborem jest HotPay.pl!
Filmy online za darmo na Zalukaj? Oczywiście, że tak. Dowiedz się więcej o filmach online na Film Online CDA. Tylko najnowsze premiery filmowe.