Wszystkie wyp??aty na konta bankowe zosta??y rozes??ane!!!
Login to Account Create an Account
![]() |
![]() |
|

Temat og??lny o AstroCash!
Napisano 13 stycznia 2013 - 00:59

Po ciÄ???kim sprawdzaniu i weryfikowaniu waszych prac konkursowych, postanowili??my og??osiÄ? wyniki.
Do konkursu zakwalifikowanych zosta??o 10 u??ytkownik??w.
8 z nich podjÄ???o siÄ? pr??bie odpowiedzenia na nasze konkursowe pytanie.
Komisja kt??ra sk??ada?? siÄ? z trzech os??b.
Ka??da praca zosta??a poddana ocenie w skali od 1-10 punkt??w.
NajlepszÄ? pracÄ? okaza??a siÄ? odpowied?? u??ytkownika o nickname: srybus!!!
GRATULUJEMY!
Tablet zostanie wys??any w nastÄ?pnym tygodniu!
Napisano 04 lutego 2013 - 02:08

ChcÄ? wciÄ?gnÄ?Ä? w to kilku znajomych chcia?? bym siÄ? dw??ch rzeczy dowiedzieÄ?,
1. Je??eli wysy??am link z moim poleceniem oni siÄ? przez niego rejestrujÄ? wgrywajÄ? pliki no i oczywi??cie pobierajÄ? od nich z konta te pliki czy ja jaki?? procent dostaje od nich za to ??e oni siÄ? zarejestrowali przeze mnie czy to tylko dzia??a w takim punkcie i?? ja ich tylko zachÄ?ci??em do zarabiania i nic z tego nie mam ?
2. I jeszcze jedno pytanko Paru znajomych zarejestrowa??o siÄ? z mojego linku ale gdy wchodzÄ? w Profile i jest tam tabelka i nie widzÄ? ??adnego nicku mojego znajomego czy musi kto?? co?? od nich pobraÄ? aby siÄ? pojawi?? na mojej li??cie czy jest jaki?? z tym ma??y b??Ä?d?
Z g??ry dziÄ?kuje za odpowied?? Pozdrawiam ekipÄ? AstroCash : )
Napisano 04 lutego 2013 - 19:49

A je??eli chodzi o drugie to wyglÄ?da mi to na b??Ä?d AC.
Napisano 05 lutego 2013 - 11:58

2. Dopiero jak beda mieli pobranie to zobaczysz ich. To nie jest b??Ä?d...po prostu taki rodzaj rozwiÄ?zania.
Tak w??a??nie mi siÄ? wydawa??o, w sumie to fajne rozwiÄ?zanie. Jednak z drugiej strony dobrze by??oby mieÄ? wglÄ?d w swoich Poleconych.
InteresujÄ? CiÄ? p??atno??ci mobilne, przyk??adowo przyjmowanie wp??at za po??rednictwem SMS Premium bÄ?d?? Direct Billing? Sprawd?? ofertÄ? HotPay.pl
Masz stronÄ? internetowÄ?, bazÄ? mailingowÄ?, fanpage na facebooku lub inne ??r??d??o dobrego ruchu? SieÄ? afiliacyjna Lead.Network dostarczy Ci najlepsze Programy partnerskie do zarobienia na Twoim zapleczu!
Napisano 05 lutego 2013 - 13:47

Tak w??a??nie mi siÄ? wydawa??o, w sumie to fajne rozwiÄ?zanie. Jednak z drugiej strony dobrze by??oby mieÄ? wglÄ?d w swoich Poleconych.
Tak w??asnie dobrze gada polaÄ? mu hehe !
Dobra Druga pro??ba o pomoc w wyt??umaczeniu mi jednej rzeczy.
Og??lnie to serwis jest Mega ! Ale z nim zaczynam pierwszÄ? przygodÄ? z zarabianiem kasy w internecie i wielu rzeczy nie rozumiem....
WiÄ?c Tak zak??adka Offers o co wgl w niej chodzi m??g?? by mi kto?? wyt??umaczyÄ? bo zastanawia??em siÄ? do??Ä? d??ugo ale nie doszed??em do czego s??u??y
Wszystko ju?? inne rozumiem ale my??lÄ? ??e przyda?? by siÄ? taki poradnik dla poczÄ?tkujÄ?cych co znajdujÄ? siÄ? w astro i do czego s??u??y bo napewno wielu innych u??ytkownik??w nie rozumie niekt??rych rzeczy tak jak ja Jeden temat i wiele wyja??nia : )
Napisano 05 lutego 2013 - 14:50

InteresujÄ? CiÄ? p??atno??ci mobilne, przyk??adowo przyjmowanie wp??at za po??rednictwem SMS Premium bÄ?d?? Direct Billing? Sprawd?? ofertÄ? HotPay.pl
Masz stronÄ? internetowÄ?, bazÄ? mailingowÄ?, fanpage na facebooku lub inne ??r??d??o dobrego ruchu? SieÄ? afiliacyjna Lead.Network dostarczy Ci najlepsze Programy partnerskie do zarobienia na Twoim zapleczu!
Napisano 06 lutego 2013 - 10:54

Napisano 06 lutego 2013 - 11:13

kto?? pobiera plik za 4.5$ to mi siÄ? od razu humor poprawia.
Takie leady wpadajÄ? w ka??dym z PPA

Napisano 07 lutego 2013 - 14:23

Zainteresuj sie francja bo tam sa stawki nawet po ~23$, ktore wpadaja czesto

Napisano 13 lutego 2013 - 16:38

Ahhh ja takie co?? to jest Co za gargamelki nie ma nic za free
Je??eli chodzi o frady, to nie martw siÄ?. My CiÄ? pieniÄ???k??w z konta nie podbieramy

Po prostu tak jak Ci wyja??nij Ciamciaj, jaka?? sieÄ? uzna??a pobranie/pobrania za Fraud Leady i got??wka zosta??a cofniÄ?ta.
Pozdrawiam!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
A może chciałbyś uruchomić płatności sms premium na swojej stronie internetowej? Do obsługi płatności sms premium rate, jedynym słusznym wyborem jest HotPay.pl!
Filmy online za darmo na Zalukaj? Oczywiście, że tak. Dowiedz się więcej o filmach online na Film Online CDA. Tylko najnowsze premiery filmowe.