Login to Account Create an Account
![]() |
![]() |
|

CatShare.net - Opis Hostingu
Napisano 16 stycznia 2013 - 18:03

Chodzi Ci o to, ??e rgofiles mo??e zaliczyÄ? 3 z 5 pobra?? a catshare 5 z 5 ?Stawki mo??e mieÄ? mniejsze, grunt ??e nalicza du??o lepiej ni?? EgoFiles.
Czy na catshare mo??na zobaczyÄ? konta za??o??one z naszego refa ?
Napisano 16 stycznia 2013 - 18:21

Czy na catshare mo??na zobaczyÄ? konta za??o??one z naszego refa ?
Tak, proszÄ?: http://catshare.net/myfiles/referrers
Napisano 20 stycznia 2013 - 20:57

Witam, jestem nowy ale nie wiedzie o co chodzi? Jestem pewien ??e ju?? dwa konta zosta??y za??o??one z mojego refa i wykupione na nich premium na 35 dni a nic nie zarobi??em w catshare dlaczego?
Jak z reffa wykupione to kasy nie dostaniesz. Natomiast je??eli zosta??y kupione z link??w twoich i masz plan PPS to pieniÄ?dze powienne?? otrzymaÄ?

Napisano 21 stycznia 2013 - 16:47

Napisano 22 stycznia 2013 - 14:06

Napisano 22 stycznia 2013 - 21:25

InteresujÄ? CiÄ? p??atno??ci mobilne, przyk??adowo przyjmowanie wp??at za po??rednictwem SMS Premium bÄ?d?? Direct Billing? Sprawd?? ofertÄ? HotPay.pl
Masz stronÄ? internetowÄ?, bazÄ? mailingowÄ?, fanpage na facebooku lub inne ??r??d??o dobrego ruchu? SieÄ? afiliacyjna Lead.Network dostarczy Ci najlepsze Programy partnerskie do zarobienia na Twoim zapleczu!
Napisano 23 stycznia 2013 - 08:32

Nie fajnie :/Z tego co piszesz wynika, ??e zalicza po uko??czeniu pobierania.
Napisano 23 stycznia 2013 - 18:49

w??a??ciwie konto mam tylko na sharebay'u PPA, a szukam jakiego?? dobrego PPD (o ile dobrze rozumiem to PPD nalicza jak kto?? ??ciÄ?gnie plik tak?).
Czy nic siÄ? nie zmieni??o z wyp??acalno??ciÄ? i naliczaniem (?), bo je??li wszystko jest "po staremu" to chyba jest to najlepszy hosting PPD

Konto porzucone.
Napisano 23 stycznia 2013 - 19:09

Wed??ug mnie to catshare.net jest najlepszym hostingiem PPD.a mam takie pytanie jako niedo??wiadczony uploader
w??a??ciwie konto mam tylko na sharebay'u PPA, a szukam jakiego?? dobrego PPD (o ile dobrze rozumiem to PPD nalicza jak kto?? ??ciÄ?gnie plik tak?).
Czy nic siÄ? nie zmieni??o z wyp??acalno??ciÄ? i naliczaniem (?), bo je??li wszystko jest "po staremu" to chyba jest to najlepszy hosting PPD
Je??eli bÄ?dziesz siÄ? rejestrowaÄ? na tym serwisie to proszÄ? zarejestruj siÄ? z mojego reflinka jest w mojej sygnaturce

Napisano 23 stycznia 2013 - 19:41

a mam takie pytanie jako niedo??wiadczony uploader
Napsz do mnie

http://uploaduj.com/...tb-rg-sf-eg-hu/
Jestem ca??y czas na gg

Napisano 23 stycznia 2013 - 20:00

Je??eli chodzi o reflink to na mnie niewiele zarobicie bo dopiero raczkuje w temacie upload

A i jeszcze takie ma??e pytanko:
czy na tym hostingu jak mam np: 200 pobra?? to zostanÄ? z nich rozliczony, czy muszÄ? dobiÄ? do tych 1000 pobra?? ??eby cokolwiek mieÄ? z pliku ?
Konto porzucone.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
A może chciałbyś uruchomić płatności sms premium na swojej stronie internetowej? Do obsługi płatności sms premium rate, jedynym słusznym wyborem jest HotPay.pl!
Filmy online za darmo na Zalukaj? Oczywiście, że tak. Dowiedz się więcej o filmach online na Film Online CDA. Tylko najnowsze premiery filmowe.