Login to Account Create an Account
![]() |
![]() |
|

Jak FireCash.org walczy z konkurencjÄ?? [DOWODY]
Napisano 23 grudnia 2012 - 00:52

InteresujÄ? CiÄ? p??atno??ci mobilne, przyk??adowo przyjmowanie wp??at za po??rednictwem SMS Premium bÄ?d?? Direct Billing? Sprawd?? ofertÄ? HotPay.pl
Masz stronÄ? internetowÄ?, bazÄ? mailingowÄ?, fanpage na facebooku lub inne ??r??d??o dobrego ruchu? SieÄ? afiliacyjna Lead.Network dostarczy Ci najlepsze Programy partnerskie do zarobienia na Twoim zapleczu!
Napisano 23 grudnia 2012 - 00:59

SÄ? realne - ale czy prawdziwe ??
Firebug - na chrome - zbadaj element .
SÄ?d i ??awa jak dostanÄ? dowody to oki - ale na forum to jest takie ... dla mnie nie za bardzo to dow??d. Zw??aszcza , ??e wiÄ?kszo??Ä? zarabia na tym , ??eby podobne rzeczy wyglÄ?da??y jak najprawdopodobniej - prawda ??
Napisano 23 grudnia 2012 - 01:11

Ka??dy niech najlepiej sam sobie osÄ?dzi co o tym my??leÄ?. Szkoda, ??e ani AC, ani FC ju?? w tym temacie nic nie m??wiÄ?.
InteresujÄ? CiÄ? p??atno??ci mobilne, przyk??adowo przyjmowanie wp??at za po??rednictwem SMS Premium bÄ?d?? Direct Billing? Sprawd?? ofertÄ? HotPay.pl
Masz stronÄ? internetowÄ?, bazÄ? mailingowÄ?, fanpage na facebooku lub inne ??r??d??o dobrego ruchu? SieÄ? afiliacyjna Lead.Network dostarczy Ci najlepsze Programy partnerskie do zarobienia na Twoim zapleczu!
Napisano 23 grudnia 2012 - 15:37

Napisano 25 grudnia 2012 - 01:31

Chcia??bym dodaÄ?, ??e sÄ?d dosta??by takie same dowody jakie Wy dostali??cie na forum
Preparowanie dokument??w od Onetu by??o by ju?? karalne. Podszywanie siÄ? pod giganta i u??ywanie ich danych firmy w emailach, wiÄ?c proszÄ? tokaj nie pisz g??upot
Ehhh...Czy kto?? kto broni AC - mo??e jako?? pisaÄ? bez obrazy innego u??ytkownika ?? Na LCP - w??a??nie dlatego pociÄ?gnÄ???em temat bo ludzie mieli do mnie focha i zarzucali mi , ze co?? musia??em dostaÄ? za to co pisze. Ja pisa??em o DOWODACH .... Poka?? mi skany - i za pare min po odczytaniu Twojego posta jestem w stanie zrobiÄ? tak , ??e to Ty jeste?? A.K . Podaj mi imie i nazwisko , meila , IP swoje ( wszystko jest do wyszukania , ale nie chce mi sie ) . Nie rozumiesz , ??e ja pisze o czystych dowodach ?? Wiesz czym w og??le zajmujÄ? siÄ? i zarabiajÄ? Twoi klienci ??sÄ?dze , ??e nie za bardzo wiesz o czym ja pisze i stÄ?d Tw??j post . Jakby sÄ?d dosta?? takie dowody jakie ja mam od Ciebie - to by mnie zabi?? ??miechem

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
A może chciałbyś uruchomić płatności sms premium na swojej stronie internetowej? Do obsługi płatności sms premium rate, jedynym słusznym wyborem jest HotPay.pl!
Filmy online za darmo na Zalukaj? Oczywiście, że tak. Dowiedz się więcej o filmach online na Film Online CDA. Tylko najnowsze premiery filmowe.