Login to Account Create an Account

Jak powiązać konto PayPal z PKO?
Napisano 03 May 2011 - 09:12

I
Kod CVV2/CVC2
ja takiego czegoś na karcie nie mam.
Pomoże ktoś powiązać karte pekao z paypalem?
Napisano 03 May 2011 - 18:03

Napisano 10 May 2011 - 15:39

Jednak tam nie ma jak połączyć z Pekao SA gdyż w Typ karty nie ma Maestro,tak jak ja mam.Są inne typy.
I Numer karty co tam wpisać?Numer rachunku czy czego.Ja na karcie nic nie mam a muszę wpisać Kod CVV2/CVC2
...
Napisano 10 May 2011 - 15:47

Wchodzimy w zakładkę "Moje konto" (1) -> "Wypłać" (2) -> "Wypłata środków na rachunek bankowy" (3). Zostajemy przeniesieni do następnego okienka, gdzie dodajemy rachunek bankowy.

Wypełniamy:
1. Imię
2. Nazwisko
3. Wpisujemy nazwę banku. Jeśli nie wiesz co masz wpisać sprawdź tabelę poniżej.
4. Wpisujemy numer IBAN.
5. Potwierdzamy numer IBAN.
Klikamy "Kontynuuj"
Powinniśmy zobaczyć następujące pole:

Wybieramy "Dodaj rachunek bankowy".
Dodaliśmy rachunek. Zostaniemy przeniesieni do miejsca, z którego będziemy mogli przelać kasę. Widzimy:

W miejscu kwota wpisujemy kwotę jaką chcemy wypłacić i klikamy "Kontynuuj".
Musimy teraz potwierdzić przelew.

Jeśli dane są poprawne, wybieramy "Prześlij".
Gdy wszystko poszło dobrze powinniśmy zobaczyć taki obraz:

Pieniądze w ciągu kilku dni powinny znaleźć się na naszym koncie.
UWAGA! Sprawdź poprawnie numer rachunku. Jeśli podałeś zły, to zwrot pieniędzy będzie kosztował 30 PLN.
Nazwy banków:
* ING Bank Śląski: INGBPLPW
* BPH: BPHKPLPK
* Citibank, Citi Handlowy: CITIPLPX
* GETIN Bank: GBGCPLPK
* Inteligo i PKO BP: BPKOPLPW
* Kredyt Bank: KRDBPLPW
* Lukas Bank: LUBWPLPR
* mBank, MultiBank i BRE: BREXPLPWMUL
* Bank Millenium: BIGBPLPW
* Nordea Bank: NDEAPLP2
* PBK: BPHKPLPK
* Pekao SA: PKOPPLPW
* Polbank EFG: EFGBPLPW
* Raiffeisen Bank Polska: RCBWPLPW
* VW Bank: VOWAPLP1
* Wielkopolski Bank Kredytowy BZ WBK: WBKPPLPP
Numer IBAN
Numer IBAN, tworzymy poprzez dodanie PL przed numerem Twojego konta.
[/align]
Napisano 10 May 2011 - 16:02

Napisano 10 May 2011 - 16:27

Interesują Cię płatności mobilne, przykładowo przyjmowanie wpłat za pośrednictwem SMS Premium bądź Direct Billing? Sprawdź ofertę HotPay.pl
Masz stronę internetową, bazę mailingową, fanpage na facebooku lub inne źródło dobrego ruchu? Sieć afiliacyjna Lead.Network dostarczy Ci najlepsze Programy partnerskie do zarobienia na Twoim zapleczu!
Napisano 10 May 2011 - 16:49

Interesują Cię płatności mobilne, przykładowo przyjmowanie wpłat za pośrednictwem SMS Premium bądź Direct Billing? Sprawdź ofertę HotPay.pl
Masz stronę internetową, bazę mailingową, fanpage na facebooku lub inne źródło dobrego ruchu? Sieć afiliacyjna Lead.Network dostarczy Ci najlepsze Programy partnerskie do zarobienia na Twoim zapleczu!
Napisano 16 May 2011 - 10:16

Wprowadzono nieprawidłowy numer IBAN. Wprowadź bez spacji numer IBAN składający się z 28 znaków alfanumerycznych, np. PL25106010282276727214385741.
Już nie wiem co robic...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
A może chciałbyś uruchomić płatności sms premium na swojej stronie internetowej? Do obsługi płatności sms premium rate, jedynym słusznym wyborem jest HotPay.pl!