http://imgchili.com to hosting obrazków, który płci nam za odsłony zauploadowanych obrazków. Stawki nie są zbyt wysokie ale za to może większa szansa, że nie upadnie.

Zarejestruj się już dziś na bannersbroker! -->>Kliknij Tutaj Aby Zarejestrować<<--
Co zrobić, gdy nie chcą wypłacić kasy i nie odpowiadają na maile?
Wysłałem do nich kilka maili z pytaniem, gdzie jest moja pierwsza wypłata i jak na razie odpowiedzieli na jednego maila pytaniem "done yet?".
Od tego maila cisza - żadnej kasy, żadnego odzewu - jakby mieli mnie głęboko w d.
Kumpel w tym samym czasie otrzymał 2 wypłaty bez problemu - ja nie mogę jakoś wyegzekwować pierwszej wypłaty na PP.
Można ich jakoś postraszyć aby wypłacili kasę ?
Postraszyć możesz, że to gdzieś zgłosisz, ale jaką reakcję to u nich wywoła nie wiesz. Może parskną śmiechem, a może się wystraszą i wypłacą.
Interesują Cię płatności mobilne, przykładowo przyjmowanie wpłat za pośrednictwem SMS Premium bądź Direct Billing? Sprawdź ofertę HotPay.pl
Masz stronę internetową, bazę mailingową, fanpage na facebooku lub inne źródło dobrego ruchu? Sieć afiliacyjna Lead.Network dostarczy Ci najlepsze Programy partnerskie do zarobienia na Twoim zapleczu!
Co zrobić, gdy nie chcą wypłacić kasy i nie odpowiadają na maile?
Wysłałem do nich kilka maili z pytaniem, gdzie jest moja pierwsza wypłata i jak na razie odpowiedzieli na jednego maila pytaniem "done yet?".
Od tego maila cisza - żadnej kasy, żadnego odzewu - jakby mieli mnie głęboko w d.
Kumpel w tym samym czasie otrzymał 2 wypłaty bez problemu - ja nie mogę jakoś wyegzekwować pierwszej wypłaty na PP.
Można ich jakoś postraszyć aby wypłacili kasę ?
Co tydzien realizuja wyplaty , zdarza sie poslizg 2-4 dniowy , ale wywiazuja sie z zobowiazan wzorowo i na biezaco koryguja wszelkie spoznienia.
Wyplacaja dalej na PP wiec Twoja wyplata musiala sie zwyczajnie "zagubic" w systemie i moge zapewnic ,ze przez ostatni rok ani razu nie doszlo do pominiecia wyplaty.
Zastanow sie o jakiej kwocie jest mowa ,jesli winni sa Tobie z 4-7 dolarow to chyba nie ma sensu sie czepiac o takie grosze?
Pamietaj ze oni maja Twoje IP , lub Twojego shella czyli sa w posiadaniu wszystkiego co pozwoliloby ustalic dane adresowe przez organa wlasciwe dla danego kraju wiec radzilbym nie "podskakiwac" - oczywiscie to zdanie ma jedynie na celu przypomniec ze czasem nie warto za wszelka cene dazyc do celu i nalezy odpuscic.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych